Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Otkupnim procesom rabljenih uređaja, Vipnet je korisnicima omogućio ostvarivanje značajnih popusta prilikom kupnje novih uređaja i usluga iz Vip ponude.

Ponuda je namijenjena svim Vip i Vipme privatnim i poslovnim korisnicima koji na jedno od Vipnetovih prodajnih mjesta donesu svoj rabljeni mobilni uređaj ili tablet računalo i potpišu novi pretplatnički ugovor ili produlje postojeći.

Ponuda je koncipirana tako da korisnici zamjenom rabljenih mobilnih i tablet uređaja, koji mogu biti kupljeni kod bilo kojeg telekom operatera ili bilo gdje u svijetu, na jednom od Vip prodajnih mjesta imaju mogućnost dobiti popust za kupnju novog mobilnog telefona, prijenosnog računala, tablet računala, Vipme kompleta, Homebox, modema/usb stick, dodatne opreme ili Vipme bonova.

Ponudu „Staro za novo“ moguće je iskoristiti na Vip prodajnim mjestima, a poslovni korisnici istu mogu realizirati kod prodajnog predstavnika. Ako korisnici prije dolaska na prodajno mjesto žele preliminarno provjeriti informativnu vrijednost svog uređaja, mogu to učiniti putem web adrese http://www.vipnet.hr/staro-za-novo.

Uvjet zaprimanja rabljenog uređaja nije ispravnost. Prodajno mjesto će provjeriti status uređaja, a vrijednost popusta ovisi o tome je li uređaj ispravan. Uređaj mora biti kompletan te sadržavati bateriju, poklopac baterije i sve tipke. Pod ispravnim uređajem smatra se uređaj koji je kompletan i potpuno funkcionalan, odnosno da se može uključiti te da su mu sve tipke i zaslon funkcionalni. Uređaj može imati tragove korištenja i/ili trošenja, ali ne smije imati oštećenja ni napuknuća kućišta, tipki, zaslona, kamere i konektora.

Korisnici popust mogu ostvariti i za neispravan uređaj, s time da vrijednost neispravnog uređaja ovisi o trenutnoj procjeni i važećem cjeniku rabljenih mobilnih uređaja.

Vipnet je kao ekološki osviještena kompanija ponudu „Staro za novo“ pokrenuo s ciljem produljenja životnog vijeka uređaja pomoću vraćanja starog uređaja u tržišni opticaj odnosno omogućavanja recikliranja neispravnih uređaja kako bi se spriječilo zatrpavanje elektroničkim otpadom na lokalnoj, ali i globalnoj razini, tvrde u drugom po veličini telekom operateru. Kako bi navedenu misiju ostvarili, Vipnet prodaje otkupljene mobilne uređaje na treća tržišta koja imaju takve potrebe, svi neispravni uređaji bit će ekološki zbrinuti u skladu s najvišim standardima očuvanja okoliša, zaključuju u kompaniji.

Još iz kategorije

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

14.06.2019. komentiraj

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, većina građana pesimistično gleda u budućnost, a čak 86 posto ispitanika ne očekuje da će se pozitivni trendovi nastaviti, pokazalo je istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine.