Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Otkupnim procesom rabljenih uređaja, Vipnet je korisnicima omogućio ostvarivanje značajnih popusta prilikom kupnje novih uređaja i usluga iz Vip ponude.

Ponuda je namijenjena svim Vip i Vipme privatnim i poslovnim korisnicima koji na jedno od Vipnetovih prodajnih mjesta donesu svoj rabljeni mobilni uređaj ili tablet računalo i potpišu novi pretplatnički ugovor ili produlje postojeći.

Ponuda je koncipirana tako da korisnici zamjenom rabljenih mobilnih i tablet uređaja, koji mogu biti kupljeni kod bilo kojeg telekom operatera ili bilo gdje u svijetu, na jednom od Vip prodajnih mjesta imaju mogućnost dobiti popust za kupnju novog mobilnog telefona, prijenosnog računala, tablet računala, Vipme kompleta, Homebox, modema/usb stick, dodatne opreme ili Vipme bonova.

Ponudu „Staro za novo“ moguće je iskoristiti na Vip prodajnim mjestima, a poslovni korisnici istu mogu realizirati kod prodajnog predstavnika. Ako korisnici prije dolaska na prodajno mjesto žele preliminarno provjeriti informativnu vrijednost svog uređaja, mogu to učiniti putem web adrese http://www.vipnet.hr/staro-za-novo.

Uvjet zaprimanja rabljenog uređaja nije ispravnost. Prodajno mjesto će provjeriti status uređaja, a vrijednost popusta ovisi o tome je li uređaj ispravan. Uređaj mora biti kompletan te sadržavati bateriju, poklopac baterije i sve tipke. Pod ispravnim uređajem smatra se uređaj koji je kompletan i potpuno funkcionalan, odnosno da se može uključiti te da su mu sve tipke i zaslon funkcionalni. Uređaj može imati tragove korištenja i/ili trošenja, ali ne smije imati oštećenja ni napuknuća kućišta, tipki, zaslona, kamere i konektora.

Korisnici popust mogu ostvariti i za neispravan uređaj, s time da vrijednost neispravnog uređaja ovisi o trenutnoj procjeni i važećem cjeniku rabljenih mobilnih uređaja.

Vipnet je kao ekološki osviještena kompanija ponudu „Staro za novo“ pokrenuo s ciljem produljenja životnog vijeka uređaja pomoću vraćanja starog uređaja u tržišni opticaj odnosno omogućavanja recikliranja neispravnih uređaja kako bi se spriječilo zatrpavanje elektroničkim otpadom na lokalnoj, ali i globalnoj razini, tvrde u drugom po veličini telekom operateru. Kako bi navedenu misiju ostvarili, Vipnet prodaje otkupljene mobilne uređaje na treća tržišta koja imaju takve potrebe, svi neispravni uređaji bit će ekološki zbrinuti u skladu s najvišim standardima očuvanja okoliša, zaključuju u kompaniji.