Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Otkupnim procesom rabljenih uređaja, Vipnet je korisnicima omogućio ostvarivanje značajnih popusta prilikom kupnje novih uređaja i usluga iz Vip ponude.

Ponuda je namijenjena svim Vip i Vipme privatnim i poslovnim korisnicima koji na jedno od Vipnetovih prodajnih mjesta donesu svoj rabljeni mobilni uređaj ili tablet računalo i potpišu novi pretplatnički ugovor ili produlje postojeći.

Ponuda je koncipirana tako da korisnici zamjenom rabljenih mobilnih i tablet uređaja, koji mogu biti kupljeni kod bilo kojeg telekom operatera ili bilo gdje u svijetu, na jednom od Vip prodajnih mjesta imaju mogućnost dobiti popust za kupnju novog mobilnog telefona, prijenosnog računala, tablet računala, Vipme kompleta, Homebox, modema/usb stick, dodatne opreme ili Vipme bonova.

Ponudu „Staro za novo“ moguće je iskoristiti na Vip prodajnim mjestima, a poslovni korisnici istu mogu realizirati kod prodajnog predstavnika. Ako korisnici prije dolaska na prodajno mjesto žele preliminarno provjeriti informativnu vrijednost svog uređaja, mogu to učiniti putem web adrese http://www.vipnet.hr/staro-za-novo.

Uvjet zaprimanja rabljenog uređaja nije ispravnost. Prodajno mjesto će provjeriti status uređaja, a vrijednost popusta ovisi o tome je li uređaj ispravan. Uređaj mora biti kompletan te sadržavati bateriju, poklopac baterije i sve tipke. Pod ispravnim uređajem smatra se uređaj koji je kompletan i potpuno funkcionalan, odnosno da se može uključiti te da su mu sve tipke i zaslon funkcionalni. Uređaj može imati tragove korištenja i/ili trošenja, ali ne smije imati oštećenja ni napuknuća kućišta, tipki, zaslona, kamere i konektora.

Korisnici popust mogu ostvariti i za neispravan uređaj, s time da vrijednost neispravnog uređaja ovisi o trenutnoj procjeni i važećem cjeniku rabljenih mobilnih uređaja.

Vipnet je kao ekološki osviještena kompanija ponudu „Staro za novo“ pokrenuo s ciljem produljenja životnog vijeka uređaja pomoću vraćanja starog uređaja u tržišni opticaj odnosno omogućavanja recikliranja neispravnih uređaja kako bi se spriječilo zatrpavanje elektroničkim otpadom na lokalnoj, ali i globalnoj razini, tvrde u drugom po veličini telekom operateru. Kako bi navedenu misiju ostvarili, Vipnet prodaje otkupljene mobilne uređaje na treća tržišta koja imaju takve potrebe, svi neispravni uređaji bit će ekološki zbrinuti u skladu s najvišim standardima očuvanja okoliša, zaključuju u kompaniji.

Još iz kategorije

Tifon postavio brze punionice za električna vozila na autoceste A1 i A6

Tifon postavio brze punionice za električna vozila na autoceste A1 i A6

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka Tifon na svom je prodajnom mjestu Draganić sjever u rad pustila brzu punionicu za električna vozila pod brendom MOL Plugee. Istovremeno su u rad puštene i brze punionice na prodajnim mjestima Draganić jug i Ravna Gora. Riječ je o prvim brzim punionicama za električna vozila na domaćim autocestama koje povezuju pravac Zagreb – Rijeka te Zagreb – Split.

Bečka ulica Zieglergasse postat će prva ulica koja će se prilagoditi klimatskim promjenama

Bečka ulica Zieglergasse postat će prva ulica koja će se prilagoditi klimatskim promjenama

18.04.2019. komentiraj

Klimatske promjene jedan su od najvećih izazova za čovječanstvo. One imaju snažan utjecaj na okoliš, ljudsko zdravlje i ekonomiju diljem svijeta. Znanstvenici već desetljećima upozoravaju na negativne posljedice koje porast površinske temperature planeta ima na ljude te biljni i životinjski svijet. Prve su posljedice već vidljive u gradovima gdje porast globalne temperature značajno mijenja lokalna klimatska obilježja i dovodi do stvaranja takozvanih urbanih toplinskih otoka. Grad Beč prepoznao je taj problem i odlučio se na provedbu pilot-projekta u jednoj od svojih ulica.

SV Group postala ovlašteni JetBrains reseller za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju

SV Group postala ovlašteni JetBrains reseller za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju

18.04.2019. komentiraj

Tvrtka SV Group stekla  je prestižni status  Platinum partnera i ovlaštenog JetBrains resellera za Hrvatsku još 2017. godine, a sada ističu kako je Jetbrains temeljem njihovih rezultata, realiziranih prodajnim i marketinškim aktivnostima, donio odluku da od početka veljače ove godine postaju ovlašteni reseller i za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.