Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Vipnet uz mobilne uređaje u ponudi „Staro za novo“ od sada uvrstio i tablete

Otkupnim procesom rabljenih uređaja, Vipnet je korisnicima omogućio ostvarivanje značajnih popusta prilikom kupnje novih uređaja i usluga iz Vip ponude.

Ponuda je namijenjena svim Vip i Vipme privatnim i poslovnim korisnicima koji na jedno od Vipnetovih prodajnih mjesta donesu svoj rabljeni mobilni uređaj ili tablet računalo i potpišu novi pretplatnički ugovor ili produlje postojeći.

Ponuda je koncipirana tako da korisnici zamjenom rabljenih mobilnih i tablet uređaja, koji mogu biti kupljeni kod bilo kojeg telekom operatera ili bilo gdje u svijetu, na jednom od Vip prodajnih mjesta imaju mogućnost dobiti popust za kupnju novog mobilnog telefona, prijenosnog računala, tablet računala, Vipme kompleta, Homebox, modema/usb stick, dodatne opreme ili Vipme bonova.

Ponudu „Staro za novo“ moguće je iskoristiti na Vip prodajnim mjestima, a poslovni korisnici istu mogu realizirati kod prodajnog predstavnika. Ako korisnici prije dolaska na prodajno mjesto žele preliminarno provjeriti informativnu vrijednost svog uređaja, mogu to učiniti putem web adrese http://www.vipnet.hr/staro-za-novo.

Uvjet zaprimanja rabljenog uređaja nije ispravnost. Prodajno mjesto će provjeriti status uređaja, a vrijednost popusta ovisi o tome je li uređaj ispravan. Uređaj mora biti kompletan te sadržavati bateriju, poklopac baterije i sve tipke. Pod ispravnim uređajem smatra se uređaj koji je kompletan i potpuno funkcionalan, odnosno da se može uključiti te da su mu sve tipke i zaslon funkcionalni. Uređaj može imati tragove korištenja i/ili trošenja, ali ne smije imati oštećenja ni napuknuća kućišta, tipki, zaslona, kamere i konektora.

Korisnici popust mogu ostvariti i za neispravan uređaj, s time da vrijednost neispravnog uređaja ovisi o trenutnoj procjeni i važećem cjeniku rabljenih mobilnih uređaja.

Vipnet je kao ekološki osviještena kompanija ponudu „Staro za novo“ pokrenuo s ciljem produljenja životnog vijeka uređaja pomoću vraćanja starog uređaja u tržišni opticaj odnosno omogućavanja recikliranja neispravnih uređaja kako bi se spriječilo zatrpavanje elektroničkim otpadom na lokalnoj, ali i globalnoj razini, tvrde u drugom po veličini telekom operateru. Kako bi navedenu misiju ostvarili, Vipnet prodaje otkupljene mobilne uređaje na treća tržišta koja imaju takve potrebe, svi neispravni uređaji bit će ekološki zbrinuti u skladu s najvišim standardima očuvanja okoliša, zaključuju u kompaniji.

Još iz kategorije

Svjetski poznat etički haker gostuje na Danima komunikacija

Svjetski poznat etički haker gostuje na Danima komunikacija

16.02.2019. komentiraj

Vjerojatno već znate da se krajem ožujka održava ovogodišnje izdanje Dana komunikacija. Organizatori pomalo otkrivaju detalje programa, a ovog su tjedna najavili još jednog zanimljivog gosta.

Hrvati manje razgovaraju, više pišu poruke i ljubav izražavaju emojijima

Hrvati manje razgovaraju, više pišu poruke i ljubav izražavaju emojijima

16.02.2019. komentiraj

U istraživanju koje je Huawei proveo među 2585 ispitanika, Hrvati u ljubavnim odnosima više pišu poruke nego što razgovaraju na mobitel kojeg gotovo stalno nose sa sobom. Tako uređaje redovito nose i u kupaonicu i na WC, a ljubav najčešće izražavaju emojijem i to onim u obliku srca.

Sud pravomoćnom presudom potvrdio da je Microsoft prekršio zakon RH

Sud pravomoćnom presudom potvrdio da je Microsoft prekršio zakon RH

15.02.2019. komentiraj

Nakon osam godina sudovanja radni spor Zrinke Makovac je okončan pravomoćnom odlukom Županijskog suda protiv Microsofta Hrvatske. Budući da Microsoft u sudskom postupku nije uspio dokazati utemeljenost razloga za donošenjem odluke o otkazu,  sud  je utvrdio nezakonitost i nelegalnost dobivenog otkaza te presudio u korist dugogodišnjoj djelatnici Microsofta potvrdila je za ICTbusiness.info Zrinka Makovac.