Samsung predstavio novu trgovinu aplikacijama Galaxy Apps

Samsung predstavio novu trgovinu aplikacijama Galaxy Apps

Samsung je predstavio Galaxy Apps, trgovinu aplikacijama koja trenutno nudi stotine naslova, ekskluzivno dostupnih korisnicima Samsung Galaxy mobilnih uređaja. Riječ je o poboljšanju i unaprjeđenju dosadašnje trgovine Samsung Apps, koja omogućava dodatnu prilagodbu mobilnih uređaja kao i pristup raznovrsnom sadržaju kroz promocije i popuste.

– Neprestano težimo stvaranju dodanih vrijednost za naše korisnike, nudeći im različita rješenja i usluge s inovativnim uređajima – izjavio je WonPyo Hong, predsjednik centra za medijska rješenja pri tvrtki Samsung Electronics i dodao – Samsung Galaxy Apps nadogradnja je tog nastojanja te omogućava korisnicima pristup ekskluzivnim aplikacijama, koje obogaćuju njihovo iskustvo.

Samsung Galaxy Apps ima intuitivno korisničko sučelje koje se sastoji od tri kategorije; izbora urednika (Best Picks), vodećih aplikacija (Top Apps) i aplikacija posebno razvijenih za Galaxy seriju uređaja (For Galaxy). Prva kategorija korisnicima omogućava jednostavno pretraživanje preporučenih aplikacija i promocija, dok Top Apps prikazuje najpopularnije aplikacije koje se mogu pregledavati prema njihovoj popularnosti, datumu i cijeni.

Posljednja kategorija uključuje četiri pod-kategorije. Galaxy Gifts (Pokloni Galaxy), s izborom besplatnih aplikacija za uređaje Galaxy serije. Galaxy Essentials donosi nezaobilazne aplikacije a Apps for Professionals središte je aplikacija poslovnog sadržaja i drugih usluga koje u potpunosti koriste značajke uređaja Galaxy. Naposljetku, Galaxy Specials omogućava korisnicima preuzimanje aplikacija koje su posebno razvijenih korištenjem Samsungovih razvojnih alata.

Samsung Galaxy Apps bit će uskoro dostupan za 130 milijuna korisnika u 161 zemlji svijeta.

Još iz kategorije

Kuda idu mediji, a kamo ide glazba, a kamo mi uopće

Kuda idu mediji, a kamo ide glazba, a kamo mi uopće

22.09.2019. komentiraj

Nikad se nisam bojala, pjevala sam pjesme koje nitko ne bi pjevao, poručila je Severina Kojić na jednom od najposjećenijih panela Tko to tamo peva: Novi val glazbenih trendova u regiji na kojem se raspravljalo o novom glazbenom žanru, kombinaciji folka i hip-hopa, koji je pokorio cijelu regiju. Uz Severinu, na panelu su sudjelovali i Tonči Huljić, Relja Milanković Reksona i Stefan Đurić Rasta.

Kuda ide ovaj svijet

Kuda ide ovaj svijet

21.09.2019. komentiraj

Weekend Media festival donio je pregršt zanimljivih tema pa se moglo saznati da će do 2030. godine svijetom putovati 1,8 milijardi ljudi, a postavljali smo i pitanje što je to čovjek te razbijali mitove o milenijalcima i generaciji Z.

Google Assistant dobio glas za 9 novih jezika

Google Assistant dobio glas za 9 novih jezika

20.09.2019. komentiraj

Google Assistant je u Sjedinjenim Američkim Državama iznimno napredan i koristan, a dolazi s 11 različitih glasovnih mogućnosti, što se ne može reći za ostatak svijeta gdje ne samo da ne dolazi u toliko varijanti već ne dolazi s mogućnosti govora na jeziku kojim korisnik priča. Svjestan toga, Google je odlučio napraviti iskorak pa predstaviti dodatni glas za devet jezika kako SAD ne bi bile toliko ispred.