ReversingLabs nastavlja jačati redove kako bi podržao ubrzani rast

ReversingLabs nedavno je imenovao Kathleen DeShields na mjesto više potpredsjednice za ljudske potencijale. U menadžment tvrtke koja predvodi u sigurnosti lanca opskrbe softvera tako je ušla i čelna pozicija odjela ljudskih potencijala, važna za nastavak kvalitetnog i stabilnog širenja organizacije.

DeShields ima više od 25 godina iskustva u branši te će predvoditi globalne strateške inicijative vezane uz zaposlenike, s naglaskom na razvoj karijera i kompetencija te njegovanje autentične kulture. Odgovarat će direktoru i suosnivaču ReversingLabsa Mariju Vuksanu.

“ReversingLabs snažno raste zahvaljujući uspjesima u otkrivanju sofisticiranih opasnosti koje poduzećima prijete iz lanca nabave softvera. Ulazim u ekipu u razdoblju velikog zamaha; veseli me što ćemo zajedno raditi na tome da kvalitetno podržimo rast, ” rekla je Kathleen DeShields.

"Ključno za ostvarenje naših dugoročnih ciljeva bit će očuvanje naše kulture. Ona se temelji na velikoj predanosti inovaciji i rješavanju realnih problema koje muče organizacije. To radimo kroz vrhunska inženjerska znanja koje postoje u ReversingLabsu“, dodala je Kathleen DeShields-

DeShields ima iskustva u vođenju svih aspekata ljudskih resursa u širokom rasponu organizacija, od malih softverskih startupa do velikih Fortune 500 korporacija. Na dosadašnjim poslovima pomogla je uspješno voditi poslovanje kroz razdoblja brzog rasta. Diplomirala je u Connecticutu u SAD-u.

“S oduševljenjem dočekujemo Kathleen u tim. U dosadašnjem radu pokazala je da može dosljedno privući i njegovati talente u području novih tehnologija i kibernetičke sigurnosti, te podržati poduzeća u razdobljima brzog rasta,” rekao je Mario Vuksan.

ReversingLabs je od početka godine u Hrvatskoj i SAD-u zaposlio više od 50 ljudi. Oko polovice novozaposlenih su inženjeri u razvojno-inovacijskom centru u Zagrebu.

„Uslijed rasta organizacije neki su timovi u Zagrebu prošireni te su uspostavljeni novi. Uvedene su i nove pozicije. Našu programersku jezgru već godinama čine visoko kvalificirani stručnjaci koji se bave najsloženijim problemima inženjerske prakse. Nije rijetkost da rješenja do kojih dođu budu i prva takve vrste, jer su i problemi s kojima se susreću potpuno novi, odnosno nitko ih ranije nije rješavao. Zbog ogromne količine podataka s kojima radimo, vrste tih podataka, i velike skalabilnosti, naši zaposlenici su često u situaciji da trebaju sagledati i istražiti do tada nepoznat problem i zatim odlučiti o smjeru implementacije koja će vjerojatno biti i prva takve vrste“, rekla je Maja Vučetić Ivković, koordinatorica ljudskih potencijala u Zagrebu.URL članka ReversingLabs nastavlja jačati redove kako bi podržao ubrzani rast