Posljednji trenutak za prijavu na Algebrin MBA stipendijski natječaj vrijedan više od 500.000 kuna

Posljednji trenutak za prijavu na Algebrin MBA stipendijski natječaj vrijedan više od 500.000 kuna

Algebra poziva sve zainteresirane pojedince koji razmišljaju o daljnjim koracima u svojoj karijeri da se prijave na ovogodišnji stipendijski natječaj vrijedan više od pola milijuna kuna. Stipendija pokriva školarinu ili dio školarine za dvogodišnji Algebrin MBA e-Leadership program, a u sklopu ovogodišnjeg natječaja dodijelit će se jedna puna stipendija, jedna stipendija u iznosu pola školarine te tri djelomične stipendije. Iako su prijave na stipendijski natječaj pojedinačne, na samom stipendijskom danu formiraju se natjecateljski timovi pa će, osim individualnih, i članovi tri najbolje plasirana tima također osvojiti djelomične stipendije za MBA studij.

Stipendijski natječaj Algebrinog MBA programa tradicionalno je sjajna prilika za upoznavanje i poslovni networking jer tijekom jednog dana, koliko traje finalno natjecanje na kojem se rješava neki konkretan poslovni izazov, privlači ljude na sličnim karijernim pozicijama  u nekim od najboljih hrvatskih i međunarodnih tvrtki. Kako Algebrin MBA program e-Leadershipa kombinira znanja i vještine s područja poslovnog upravljanja, menadžerskih vještina i poznavanja digitalnih tehnologija te provođenja digitalne transformacije, njegovi su polaznici i polaznice najčešće oni kojima su neka od tih vještina - i njihov sinergijski učinak - nužno potrebni za daljnje napredovanje i nove, vodeće pozicije u njihovim tvrtkama.

Rok za prijavu na stipendijsko natjecanje za ovu godinu je 14. svibnja 2021., a više informacija o uvjetima prijave na natječaj, uvjetima samog studija, kao i prijavnica, nalaze se na: https://www.algebra.hr/mba/about/mbascholarship/. Finalno natjecanje prijavljenih kandidata održat će se 29. svibnja 2021. u Zagrebu, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama. Partner finalnog dana natjecanja bit će jedna od marketinški najinovativnijih globalnih kompanija, Red Bull, čiji stručnjaci će pripremiti izazovni business case koji će rješavati ovogodišnji finalisti.

Algebrin MBA program e-Leadershipa u aktualnoj je akademskoj godini upisao najveću generaciju polaznika dosad, a i u okviru samog programa studija implementirane su brojne promjene koje ga čine jedinim studijem ove vrste kod kojeg je   digitalna transformacija, kao tema, integralni čimbenik svakog modula i cijelog programa. Program punog MBA studija nadograđen je modulom vezanim uz soft vještine i vještine rukovođenja - poslovna komunikacija i pregovaranje - a u aktualnoj akademskoj godini pokrenut je i Mini MBA Digital program, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

„Osjećamo da se naša vizija nadogradnje klasičnog MBA studija temama vezanim uz digitalnu transformaciju i industrijsku revoluciju 4.0 svake godine, sa svakom novom generacijom studenata, sve više ostvaruje. Nedavna događanja vezana uz naše predavače i polaznike pokazuju da uspješno okupljamo poslovne lidere koji znaju prepoznati i koristiti prilike koje im pružaju digitalne tehnologije. Primjerice, naš alumni i pobjednik prvog stipendijskog natječaja, Damir Prusac, nedavno je postao član uprave Infobipa, a naš predavač Scott Shackelford uspio je osigurati čak 2 milijuna dolara iz gospodarstva, za novi studij naše partnerske institucije, Kelley School of Business na Sveučilištu Indiana. Drago nam je svjedočiti ovakvim uspjesima naše MBA zajednice“, naglasio je Arsen Šolić, rukovoditelj MBA poslovnog područja u Algebri.