Otvorena prva online burza honorarnih i outsource poslova

Otvorena prva online burza honorarnih i outsource poslova

Danas je s radom počeo internetski servis Rentaj.ME - prva online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih profesionalaca (freelancera) za rad na konkretnim zadacima.

Rentaj.ME se razlikuje od servisa za zapošljavanje jer ovdje poslodavci oglašavaju konkretne projektne zadatke za izvršenje, s rokom izvršenja i cijenom koju je poslodavac spreman platiti, a posloprimci šalju ponude za izvršenje te vlastite kvalifikacije za posao.

Po uzoru na svjetske „freelancer“ servise, Rentaj.ME sada pruža hrvatskim poslodavcima jednostavan pronalazak izvođača outsource poslova poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova...

S druge strane, Rentaj.ME omogućava oglašavanje svim pružateljima usluga, te im pomaže u pronalasku novih poslova. Servis Rentaj.ME može se koristiti u svakodnevnom poslovanju ili za pronalazak honoranih poslova i dodatne zarade. Postavljanje projekata i sklapanje poslova putem servisa Rentaj.ME potpuno je besplatno i za poslodavce i za posloprimce.