INFOGRAFIKA: 65 posto vlasnika iPhone-a ne mogu živjeti bez njih

Prema najnovijem istraživanju, 65 posto vlasnika iPhone-a reklo je kako ne može živjeti bez svojih pametnih telefona, 40 posto njih reklo je kako će se prije odreći kave nego svojeg tehnološkog ljubimca, a 15 posto njih izjavilo je kako bi se odrekli seksa u zamjenu za novi iPhone.

Osim ovih statističkih podataka, rađeno je istraživanje i u vezi aplikacija. Korisnici su najviše preuzeli aplikacije za igre (64 posto), za prognozu vremena (60 posto), društveno umrežavanje (56 posto), kupovanje karata (50 posto), slušanje glazbe (44 posto), čitanje vijesti (39 posto), zabavu (34 posto), financijske podatke (32 posto), gledanje filmova i videa (26 posto)  i šoping (26 posto).

Što se tiče igranja igara, prosječno vrijeme koje korisnik provede je 14,7 sati na iPhoneu, 9,3 sati na Androidu, 4,7 sati na Windows Phone 7 i 4,5 sati  na BlackBerryu. Još jedna zanimljiva činjenica je kako smartphone vlasnici s prihodom od 75.000 dolara i više najvjerojatnije posjeduju Blackberry ili iPhone.URL članka INFOGRAFIKA: 65 posto vlasnika iPhone-a ne mogu živjeti bez njih