IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu

Organizatori sajma IFA 2020 objavili su kako će se IFA Global Markets održat ponovno 2021. godine što je doneseno prije svega zbog ograničenosti putovanja i činjenici kako ovaj dio sajma IFA doslovno okuplja poslovne ljude iz svakog kutka svijeta.

„Kroz razgovore s našim partnerima saznali smo da potražnja za sudjelovanjem u stvarnim fizičkim izložbama ove godine ostaje snažna“, objasnio je Jens Heithecker, izvršni direktor IFA-e. "Međutim, trajna ograničenja putovanja sprečavaju azijske kompanije da se pridruže događaju uživo u Berlinu. U tim okolnostima, mnogi su morali odgoditi svoje sudjelovanje u IFA Global Markets-u za sljedeću godinu“, pojašnjava Heithecker.

Sve tvrtke koje su planirale sudjelovati u IFA 2020 Special Edition, ali ne mogu se sada pridružiti, mogu svoje digitalne proizvode, proizvode i inovacije predstaviti digitalno kao dio IFA Virtual Marketplacea. Za one tvrtke koje još planiraju sudjelovati u 2020. godini, IFA tim nudi alternativna rješenja kako bi se osigurala uspješna i učinkovita prezentacija.

IFA Global Markets je IFA-ina međunarodna platforma za izvor originalnih proizvođača (OEM- izvorni proizvođači opreme), ODM-ovi (proizvođači originalnih dizajna), dobavljači i proizvođači komponenti.URL članka IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu