Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija

Nakon što je direktor za ljudske resurse iz A1 Hrvatska prešao u Hrvatski Telekom, sada iz A1 Hrvatska odlazi i direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić i na njezino mjesto dolazi Dubravka Štefanac Vinovrški.

„A1 je za mene kao korisnika uvijek bio prvi izbor, ali i jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Jedna od odlika FMCG industrije u kojoj sam provela značajan dio svoje karijere jest što je korisnik na prvom mjestu, a upravo to je temeljna vrijednost A1 Hrvatska, stoga vjerujem kako ću doprinijeti iskustvom u provedbi projekata integrirane komunikacije uvijek imajući korisnika u fokusu. Zahvaljujem Martini Rizman Matić koja je do sada izuzetno stručno i inspirativno vodila Korporativne komunikacije A1 Hrvatska“, ističe nova direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska Dubravka Štefanac Vinovrški.

Prema njezinim riječima ona ističe kako će sa svojim timom s velikim entuzijazmom sudjelovati u svim izazovima koje donosi dinamičan proces digitalne transformacije te nastavak pozicioniranja A1 kao kompanije i top poslodavca novog digitalnog doba.

„Svoju petnaestogodišnju karijeru u Korporativnim komunikacijama u jednom od najdinamičnijih sektora razvijala sam kroz različite funkcije unutar odjela Komunikacija, od kojih posljednjih četiri godine na poziciji direktorice Korporativnih komunikacija. Imala sam priliku surađivati, raditi i upravljati strateškim procesima unutar A1 Hrvatska, kao i na međunarodnom tržištu unutar A1 Telekom Austria grupe, uključujući akvizicije, integracije, društveno odgovorno poslovanje, promjene organizacijske i korporativne kulture, krizno komuniciranje, zahtjevnu internu komunikaciju, employer branding i u konačnici prošle godine veliki rebranding“, objašnjava Martina Rizman Matić.

Od 1. svibnja nastavlja karijeru kao partner i stariji savjetnik u uglednoj PR agenciji Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri. „Veseli me novo okruženje i izgradnja profesionalnog iskustva iz perspektive jedne od agencija s najvećim iskustvom i najbogatijim referencama na hrvatskom tržištu, čime ću svoj profesionalni razvoj dodatno nadograditi i usavršiti svoju ekspertizu surađujući s najvećim stručnjacima u području strateškog komuniciranja“, zaključuje Martina Rizman Matić.URL članka Promjena u A1 Hrvatska nova direktorica korporativnih komunikacija