VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa

Sve je nekako u znaku CES-a, najvećeg tehnološkog događaja ove godine koji se odvija u Las Vegasu u siječnju. Dolaze nam vijesti kako mnoge tvrtke spremaju razna iznenađenja u vezi predstavljanja svojih proizvoda, pa je tako i VAIO najavio svoj pametni telefon.

Zanimljivo je kako VAIO više nije dio Sonyja jer je Sony odlučio prodati ovaj brand. VAIO se uvijek povezuje s laptopima i brand je imao dosta uspjeha. Povoljna cijena i dobri prijenosni uređaji - to su bile glavne odlike VAIO branda.

Sony na CES-u namjerava predstaviti svoje Sony Xperia uređaje, a VAIO svoj pametni telefon, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će proći sučeljavanje. Za sada se samo zna kako će VAIO pametni telefon imati zaslon od 5 -inča.

Možda će kod Sonyja prevladati i određena zabrinutost jer VAIO dolazi s pametnim telefon. Uzrok zabrinutosti moglo bi biti to što mnogi kupci još uvijek povezuju VAIO s Sonyjem, pa bi automatski razni Sony fanovi mogli kupovati VAIO pametne telefone. To se Sonyju sigurno ne bi svidjelo...URL članka VAIO i Sony mogli bi se uskoro naći u borbi prsa o prsa