STORM Informatika nudi Avayino videokonferencijsko rješenje u oblaku

STORM Informatika u suradnji s tvrtkom Avaya korisnicima nudi integraciju naprednih komunikacijskih Avayinih rješenja u poslovne procese kojima se tvrtkama omogućuje veća produktivnost zaposlenih, veća poslovna učinkovitost, veće zadovoljstvo klijenata te upravljanje korisničkim iskustvom. Jedno od takvih rješenja je i novo Avaya Equinox videokonferencijsko rješenje u clodu koje ugrađuje komunikacije direktno u aplikacije, browsere i uređaje koje zaposlenici koriste svakodnevno, kreirajući tako jedinstven, moćan gateway za razgovor, razmjenu poruka, videokonferencije i kolaboraciju na jednoj platformi. Bez obzira na to gdje se nalaze, da li koriste računala, tablete, pametne telefone ili sobne videokonferencijske uređaje korisnici mogu pristupati videokonferencijama koristeći internetsku vezu.

Uvođenjem Avaya Equinox videokonferencijskog rješenja u poslovanje dolazi do značajne uštede u vremenu, smanjenja troškova putovanja te unapređenja tehničke kvalitete komunikacije. Rješenje je jednostavno zakorištenje, modularno, a vrlo je važno i to da je interoperabilno s već postojećim alatima i uslugama.

Avaya rješenja prilagodljiva su primjeni u medicinskim ustanovama i telemedicina, financijskim ustanovama, geografski rasprostranjenim tvrtkama, korisničkoj podršci, obrazovnim institucijama, treningu djelatnika, pravosuđu, itd.

Tim STORM Informatike klijentima pruža podršku za implementaciju, obuku, praćenje, rješavanje problema i optimizaciju s ciljem maksimalnog korištenja svih prednosti Avaya proizvoda i tehnologija. Pomažu korisnicima u rješavanju kritičnih poslovnih i komunikacijskih problema, od inicijalnog planiranja do dizajniranja cjelokupnog komunikacijskog procesa, koji uključuje održavanje svakodnevnog poslovanja. Klijenti STORM Informatike su uspješne tvrtke iz Hrvatske i regije koje dolaze iz raznih sektora djelatnosti, a posebno se ističu klijenti iz hotelijerskog sektora.URL članka STORM Informatika nudi Avayino videokonferencijsko rješenje u oblaku