Sigurnost IT sustava - povoljno i bez kompromisa

Jeste li u ovom trenutku sto posto sigurni da je vaša mrežna infrastruktura zaštićena? Mnoge tvrtke, posebno male, često nemaju dovoljno resursa za  24/7 nadzor. Preko dvije trećine organizacija susrelo se s cyber napadima prošle godine. Više od 60% malih tvrtki cyber napadi pogode u tolikoj mjeri da u roku od 6 mjeseci zatvore poslovanje jer nemaju sredstava za oporavak.

Osigurajte svoje sustave povoljno i bez kompromisa

EDR rješenje (Endpoint Detection and Response) ključ je za učinkovitu zaštitu informatičkih sustava. EDR funkcionira tako da osigurava sve krajnje točke i sprečava neželjene prodore. Podiže razinu sigurnosti na novi nivo prikupljanjem i analiziranjem ogromne količine podataka i akcija koje se odvijaju na mreži. Zahvaljujući naprednoj analitici i strojnom učenju među bilijunima komadića informacija koje su ljudskom oku teško zamjetne, EDR pronalazi prijetnje i sprečava ih da učine štetu.

Primjera radi, ERD rješenje tvrtke F-Secure u razdoblju od mjesec dana analiziralo je više od 2 bilijuna akcija na krajnjim točkama sustava jednog od korisnika te pronašlo 15 incidenata koji su predstavljali stvarne prijetnje. Nakon što su prijetnje uočene, pomaže istražiti i odgovoriti na incident te nudi konkretne preporuke i akcije koje treba poduzeti da se sustav zaštiti.

Preuzmite besplatni EDR vodič

Naučite osnove EDR-a za 10 minuta i potražite praktične savjete o odabiru dobavljača! Preuzmite besplatni vodič i saznajte detaljno kako F-Secure EDR rješenje otkriva prijetnje unutar vaše tvrtke, otkrijte prednosti EDR-a za zaposlenike koji brinu o cyber sigurnosti te potražite konkretne savjete kako pronaći pravo EDR rješenje za vlastito poslovanje.

Distributer za F-Secure na području Republike Hrvatske je tvrtka Ingram micro d.o.o. koju možete kontaktirati za detalje.URL članka Sigurnost IT sustava - povoljno i bez kompromisa