Rješenje temeljeno na AI za poslovne korisnike DT-a

Deutsche Telekom i njegov tehnološki partner Cognigy nude poslovnim kupcima rješenje temeljeno na AI za upravljanje kontaktima s kupcima. Pametni glas i chatbotovi automatiziraju upravljanje kontaktima s kupcima u najvećoj mogućoj mjeri, ističu iz DT-a i dodaju da je jedna od prvih tvrtki koja je svoje rješenje verificirala u skladu s BSI-jevim katalogom kriterija za pouzdanu umjetnu inteligenciju (AIC4).

„Naš odjel za poštivanje zakona očito daje primjer i pokazuje našu tvrdnju i obećava da ćemo koristiti AI odgovorno i etično. Nakon objavljivanja naših smjernica za inteligenciju u 2018. godini, mi u Deutsche Telekomu ponovno smo pioniri na ovom polju ”, ističu iz DT-a.

Deutsch Telekomov konverzacijski AI Suite automatizira i obrađuje često ponavljajuće zahtjeve kupaca na temelju umjetne inteligencije, smanjujući opterećenje zaposlenika i smanjujući troškove. Omogućava poslovnim kupcima da implementiraju 24/7 korisničku uslugu stalne kvalitete, bez čekanja za svoje kupce. Snaga ovog rješenja leži u njegovoj prirodi od kraja do kraja.

AI softver, koji je razvio Cognigy u Njemačkoj, važan je modul jer precizno prepoznaje namjere korisnika i može voditi prirodno govoreni dijalog na više stotina jezika. Ovisno o zahtjevima, mogu se koristiti svi postavljeni kanali, poput telefona, web chata ili aplikacije.

„Međutim, snaga ovog rješenja leži u ukupnoj ponudi. To uključuje savjetovanje i radionice za dizajn, razvoj i integraciju sa sustavima trećih strana. Tečajevi za obuku kupaca i daljnje širenje ponude također su dio opsežne usluge i podrške Deutsche Telekoma. Razgovorni AI Suite predstavlja proširenje naše AI ponude za poslovne kupce“, ističu u DT-u.

Katalog AIC4 (Katalog kriterija za sukladnost usluga u oblaku s umjetnom inteligencijom) njemačkog BSI-a, Saveznog ureda za informacijsku sigurnost, definira razinu sigurnosti usluga temeljenih na AI - posebno kada se razvijaju i rade u oblačnoj infrastrukturi. Formulirani kriteriji omogućuju neovisnu provjeru cijelog životnog ciklusa, uključujući odsutnost pristranosti, transparentnost, sigurnost i otpornost, pouzdanost i kvalitetu podataka.

„Nezavisni katalog BSI operacionalizira važna načela umjetne inteligencije s obzirom na konkretne kriterije i predstavlja ključnu prekretnicu za„ digitalno povjerenje “. Njegovo usvajanje bilo je osnova za našu reviziju u Deutsche Telekomu. Rezultat potvrđuje sukladnost s tim kriterijima ”, objašnjava Petra Justenhoven, članica upravnog odbora i voditeljica osiguranja u PwC Njemačka.

Zaštita podataka je također važna, pa pokretanje rješenja u Open Telekom Cloud pruža dodatnu sigurnost. Ovo već prethodno certificirano oblačno okruženje udovoljava svim zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i jamči rad u podatkovnom centru u Njemačkoj.URL članka Rješenje temeljeno na AI za poslovne korisnike DT-a