Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija

U svijetu uređivanja fotografija, pojmom “umjetna inteligencija” podosta se “razbacuje” posljednjih godina, ali ono što profesionalne fotografe uistinu zanima jest radi li tako nešto ili ne. Kad se radi o PortraitPro 21, svakako radi.

Naime, razvijeni su novi algoritmi pa je cijelo iskustvo korištenja postalo daleko bolje. Naravno, ne može se očekivati da je sad odmah apsolutno sve bolje no što je bilo, ali načinjen je jasno vidljivi korak prema naprijed. Najprije, treba znati da postoje tri verzije ovog softvera - Standard, Studio i Studio Max. Svaka košta drugačije jer dok Standard nudi najmanje, Studio Max nudi najviše.

Kad bismo izdvajali ono što je najbolje i najsvježije u PortraitPro 21, vriijedi istaknuti rad s osvjetljenjem koje daje iznimnu svježinu fotografijama, novi clone alat, bolje dodavanje podloga po izboru, bolje spremanje povijesti rada, bolji izbor boja i njihov "plasman"... Uistinu, umjetna inteligencija se odlično uklopila u PortraitPro 21.

PortraitPro 21 moguće je besplatno isprobati preuzimanjem probne verzije, a po isteku probnog perioda bit će potrebno kupiti jednu od licenca s kojima dolazi određeni set funkcionalnosti. PortraitPro 21 dostupan je za Windows i macOS. U nastavku ćemo proći koja je licenca namjenjena kojoj skupini korisnika.

Standard (54,95 dolara)

Ova verzija namijenjena je više za amatere nego profesionalce i služi pri radu s JPG ili 24-bitnim TIFF datotekama.

Studio (84,95 dolara)

Korak iznad standardne verzije, što znači da je namijenjena i profesionalcima koji rade s RAW datotekama ili žele izraženiju kvalitetu 48-bitnih boja. Podržava konverziju izmežu različitih prostora boja, kao i ugrađenu podršku za boje profila (JPEG/TIFF).

Studio Max (169,95 dolara)

Najnaprednija verzija, namijenjena profesionalcima. Jednostavno, nudi sve što se može ponuditi pri radu s fotografijama, a uz Full Batch mod rada postiže se iznimna brzina, kao i sami tijek rada, bez ikakvih zadrški.

Za više informacija o svakoj od verzija kliknite OVDJE ( https://www.anthropics.com/portraitpro/editions/ ).URL članka Novi PortraitPro 21 umjetnom inteligencijom unaprjeđuje uređivanje fotografija