Lenovo pokreće partnerski ekosustav u području umjetne inteligencije

Lenovo je najavio svoj novi program AI Innovators, partnerski ekosustav koji svojim korisnicima omogućuje pouzdanu implementaciju umjetne inteligencije. Program pruža širok raspon podrške za neovisne dobavljače softvera (ISV) i njihove klijente koji žele prenijeti AI iz laboratorija na veće razine.

Koristeći program, AI inovatori tvrtke Lenovo donose kognitivne odluke u velikom broju u aplikacijama za financije, proizvodnju, zdravstvo, maloprodaju i pametne gradove, omogućujući slučajeve vertikalne upotrebe kao što su autonomna kupnja, prediktivno održavanje i klinička podrška pri odlučivanju. Kako se inteligentna transformacija ubrzava, tvrtke usmjeravaju fokus na stratešku implementaciju umjetne inteligencije kako bi otključale veću učinkovitost, brže izlazak na tržište i pametnija rješenja za upravljanje podacima, sigurnost, pohranu, analitiku i održavanje. Zapravo, do 2025. IDC očekuje da će ukupna potrošnja usluga umjetne inteligencije dosegnuti 52,6 milijardi dolara. Međutim, mnoga poduzeća suočavaju se s izazovima implementacije zbog ograničenja resursa i različitih infrastrukturnih zahtjeva.

"Lenovo je usredotočen na vođenje inteligentne transformacije u pametniju tehnologiju za sve s pametnijim infrastrukturnim rješenjima i uslugama koje otključavaju inteligenciju za proširenje poslovnih prilika i poticanje rasta", rekao je Scott Tease, potpredsjednik i generalni direktor HPC i AI, Lenovo Infrastructure Solutions Group .

“Partnerski ekosustav Lenovo AI Innovators pruža sve na jednom mjestu za pomoć korisnicima svih veličina u jednostavnoj implementaciji AI s povjerenjem. Od ranih dokaza koncepta do skaliranja umjetne inteligencije, partnerski ekosustav Lenova pruža cijeli niz podrške kako bi pomogao tvrtkama da pojednostave implementaciju u različitim infrastrukturama i implementiraju današnji najinovativniji softver umjetne inteligencije, tako da mogu donositi djelotvorne odluke u maloprodajnim trgovinama, tvornicama, bolnicama i gradovima širom svijeta“, tvrdi Tease.

Iskorištavajući Lenovo AI infrastrukturu, AI Innovators ekosustav primio je više od 30 AI ISV partnera u nizu aplikacija i usluga, što predstavlja više od 1 milijarde dolara ulaganja rizičnog kapitala od svog početka. Dizajniran kao sve na jednom mjestu za AI poduzeća, ekosustav nudi raznolikost tehnoloških partnera, ISV-ova, rješenja usmjerenih na industriju, hardver i više, osiguravajući Inovatorima brz pristup i implementaciju rješenja koja najbolje odgovaraju poslovnim potrebama njihovih klijenata. Ekosustav bez praznina pokriva sva ključna područja za uspješnu implementaciju umjetne inteligencije, preko širokog hardverskog portfelja od džepa do oblaka do HPC-a, prelazeći u međuware, MLops, certificirane AI platforme i AI vertikalne aplikacije, kao i prilagođene AI usluge.URL članka Lenovo pokreće partnerski ekosustav u području umjetne inteligencije