Imaves se okreće tržištima Srednje Europe i Velike Britanije

Nakon optimizacije i modernizacije poslovnih procesa, financirane iz fondova regionalnog razvoja Europske unije, tvrtka Imaves, zagrebački informatički mini sistem-integrator, kreće na tržišta Srednje Europe i Velike Britanije.

Imaves je sredstva dobio u sklopu natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednje velikih poduzeća kroz informacijske i komunikacijske tehnologije, Ministarstva poduzetništva i obrta. “

Riječ je o gotovo 250 tisuća kuna uloženih u modernizaciju informacijskih i komunikacijskih tehnologija te optimizaciju ključnih poslovnih procesa. Projekt ,,Optimizacija i modernizacija poslovnih procesa tvrtke IMAVES d.o.o.“ financiran je uz pomoć Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt je u tijeku i bit će dovršen do polovice listopada ove godine. Ukupna vrijednost projekta je 243,6 tisuća kuna, a EU je sufinancirala Imaves s 99,83 tisuće kuna. Osim u nove tehnologije, Imaves će navedena sredstva uložiti i u razvoj poslovanja na tržištima Češke Republike, Njemačke i Ujedinjene Kraljevine. Do sada, tvrtka je najveći dio prihoda ostvarivala u Hrvatskoj i na projektima u susjednim zemljama regije.

Tvrtka Imaves sa sjedištem u Zagrebu a osnovana 2002.godine bavi se projektiranjem, uvođenjem, nadzorom i integracijom rješenja namijenjenih upravljanju poslovnim uslugama i približavanju IT tehnologije krajnjim korisnicima. U popisu korisnika tvrtke, kojima je Imaves pouzdan dugogodišnji partner, nalaze se brojna poduzeća iz financijskog i javnog sektora te tvrtke iz sektora maloprodaje i mnogih drugih industrija. Imaves je vodeći regionalni partner tvrtki BMC Software, Pricefx i 4me.URL članka Imaves se okreće tržištima Srednje Europe i Velike Britanije