ICE Cobotics kreće u IoT suradnju s DT-om i T-Mobile US

Tvrtka za čišćenje i opremu Ice Cobotics  kupac je za IoT program povezivanja koji će obuhvatiti 7.500 postojećih i nadolazećih autonomnih robota uz pomoć rješenja koje će ponuditi Deutsche Telekom i T-Mobile US.

ICE Cobotics odlučio se za  T-IoT uslugu kao ekskluzivni pružatelj mobilne povezanosti s njegovim robotima. Najavili su također da povećavaju svoj model pretplate pružajući podatke o operacijama čišćenja vertikalima, uključujući maloprodaju, zdravstvenu zaštitu, obrazovanje i ugostiteljstvo.

ICE Cobotics ističe da ovo uklanja potrebu za fizičkim posjetima. ICE Cobotics dodao je da mu novo rješenjetakođer omogućuje isporuku softverskih i softverskih ažuriranja OTA, dok se mehanički i telemetrijski podaci mogu na daljinu analizirati.

DT i T-Mobile prethodno su naveli da T IoT ima za cilj ponuditi alternativu scenarijima u kojima su kompanije morale sklopiti više operatera kako bi omogućile multinacionalnu povezanost. T-IoT-ove globalne mreže obuhvaća tehnologije, uključujući NB-IoT, LTE-M, LTE i 5G.URL članka ICE Cobotics kreće u IoT suradnju s DT-om i T-Mobile US