Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Tvrtka Epson danas je predstavila svoj prvi suhi minilab za foto studija, Epson SureLab D3000. Riječ je o uređaju koji nudi vrhunsku i postojanu kvalitetu ispisa te dosljednost boja usporedivu s Epsonovim profesionalnim pisačima. Rezultati ispisa su dosljedni, a korisnici će dobiti fleksibilnost rada na medijima različitih dimenzija.

Korisnici mogu ispisivati na različite materijale širine 10 do 30 cm te devet do 121 cm duljine. SL-D3000 može “razvijati“ ​​fotografije, razglednice, pozivnice i letke na sjajnom i na mat papiru.

„Prvi iz serije Epson SureLab suhih digitalnih minilabova, model D3000, donosi nove mogućnosti i standarde kvalitete za foto laboratorije i profesionalne fotografe, posebno za one orijentirane fotografiranju vjenčanja“, izjavio je Saša Ratajc, direktor tvrtke Subligo.

Epson SL-D3000 energetski je vrlo učinkovit pošto koristi znatno manje energije u usporedbi s „mokrim“ laboratorijima, ne treba opskrbu vodom, filter zraka i kemikalija, te tako smanjuje i utjecaj na okoliš i ukupni trošak vlasništva.

Korisnici ne trebaju posebne vještine za rukovanje modelom SL-D3000.Potrebno je samo redovito održavanje koje uključuje zamjenu potrošnog materijala. Postavljanje ispisa je jednostavno uz dodatni 'OrderController' softver, koji uključuje osnovne funkcije obrade fotografija.

Kada je potrebna ušteda prostora, kompaktan SL-D3000 može biti smješten čak i u kutu, jer je njime moguće rukovati s dvije strane, te ga je moguće jednostavno premještati jer je postavljen na kotače.

Tehnički detalji:

  • Visoka kvaliteta ispisa: 1440 x 1440 dpi
  • Komplet od šest tinti: Široki raspon boja
  • Fleksibilnost: Radi s medijima debljine 4 do 12 cm
  • Raznovrsnost: Rad s mat i sjajnim papirima
  • Jednostavan za korištenje: Potrebno je samo minimalno održavanje


URL članka Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije