Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz

Hrvatska kompanija DefenseCode objavila je da novi direktor prodaje postaje Harry Dehaly, a odgovornost će mu biti razvoj novih prodajnih strategija i operacija za napredne SAST i DAST tehnologije ključnim korisnicima i prodajnim kanalima.

"Vodit će implementaciju i upravljanje prodajnim aktivnostima, istraživat će nove marketinške prilike i definirati prema svemu tome poteze kojima bi se donijela nova dinamika u naše poslovanje. Želimo mu sjajnu integraciju i uspjeh u našem timu", naveli su u DefenseCodeu.

Prije priključenja uspješnoj hrvatskoj kompaniji, Harry je 18 godina bio direktor prodaje u Programming Research, gdje je vodio marketinšku strategiju i razvoj međunarodnog poslovanja.

Inače, DefenseCode je specijaliziran za "hard-core" sigurnost. Osnovao ga je Leon Juranić, jedan od vodećih bijelih hakera i jedan od najboljih stručnjaka za informatičku sigurnost, ne samo u Hrvatskoj. A od 2014. godine pridružio mu se Lucijan Carić, stručnjak za informatičku sigurnost.

Proizvodi kompanije DefenseCode testiraju sigurnost web stranica na isti način kako bi to radio vješti haker, tražeći sigurnosne propuste i druge probleme koji omogućavaju kompromitaciju web stranica i u konačnici cijele korisničke infrastrukture. Proizvodi omogućavaju i analizu samog izvornog koda web aplikacija te otkrivaju pogreške u programiranju koje te aplikacije čine nesigurnim već i prije implementacije. Ova tehnologija sam je vrh piramide znanja na području sigurnosti informatičkih sustava i na svjetskom nivou proizvodi je samo mali broj kompanija.URL članka Domaći DefenseCode s novim direktorom još snažnije u izvoz