Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka

Gubitak podataka i nemogućnost brzog oporavka troše vrijeme, novac i resurse organizacija, ali i narušavaju njihov ugled i ugrožavaju poslovanje. Commvault vam pomaže otkloniti takve rizike i otkriti nove prilike za uspješan nastavak poslovanja, a njihovo rješenje u Hrvatskoj donosi Veracomp.

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče dostupnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom se integriraju sa postojećom infrastruktorom i aplikacijama.

Početkom lipnja održan je webinar za sve zainteresirane za Commvault rješenja u kojem su stručnjaci iz Commvaulta govorili o prednostima, načinima implementacije i korištenju rješenja koje omogućuje upravljanje i zaštitu podataka. Webinar su organizirali Veracomp Exclusive Networks i Commvault s ciljem da približe publici portfelj Coomvaulta koji se odnosi na zaštitu, kontrolu i pohranu  podataka.

U osnovne prednosti spada jednostavna i centralizirana zaštita podataka presudna za uspješno i djelotvorno poslovanje u današnjem svijetu. Tu je i fleksibilnost bez obzira na vrstu podataka, radno opterećenje ili platformu – u oblaku ili on-premise – možete pouzdano oporaviti i nastaviti radne zadatke i cjelokupno poslovanje. Rješenje koje odgovara na prijetnje bez odlaganja i omogućuje brzi oporavak radi ispunjavanja uvjeta vašeg ugovora o razini usluge.

Tu je i mogućnost optimizacije troškova što znači da većina klijenata želi odabrati određenu infrastrukturu, pohranu i oblak koji najbolje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Međutim, važnija je fleksibilnost premještanja podataka na cjenovno pristupačnije računarske i skladišne resurse kada se za to ukaže potreba, kao i plaćanje samo onih resursa koji se zaista i koriste. Također je nužno racionalizirati i pojednostaviti poslovanje otklanjanjem ponavljajućih zadataka koji oduzimaju previše vremena.

Tu je i mnoštvo mogućnosti jer Commvault podržava širok raspon aplikacija, baza podataka, javnih oblaka, operacijskih sustava i hipervizora, NAS-ova i primarnih spremišta podataka koji vam stoje na raspolaganju. Jedinstvena podatkovna platforma za sigurnosno kopiranje i oporavak podataka može pojednostaviti upravljanje podacima on-premise i u okruženjima u oblaku kako biste bili spremni za sve izazove.

Rješenje je stvoreno za oblak i organizacije koje migriraju svoje podatke u Microsoft Azure, Amazon Web Services i druge oblake ovise o Commvaultovoj sposobnosti izvorne zaštite IaaS, PaaS i SaaS radnih opterećenja. Naši klijenti pohranjuju, štite, optimiziraju i koriste više od jednog petabajta podataka u javnim oblacima s pomoću Commvaultovih softverskih rješenja.

Kako je ransomware je svuda oko nas stoga trebate biti spremni. Zahvaljujući kombinaciji algoritama strojnog učenja, air-gap izolacije kritičnih mreža, ograničenja U/I zahtjeva za sigurnosne kopije podataka i drugih tehnika, bit ćete spremni za brzi oporavak i neometan nastavak poslovanja.

Dokaz kvalitete ovog rješenje jest i činjenica kako je Commvault pozicioniran u vodeći („Leader“) Gartnerov kvadrant za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjen podatkovnim centrima. Commvault Complete Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions. Commvault također štiti više instanci VM-a u javnom oblaku od bilo kojeg drugog dobavljača koji je sudjelovao u izvješću Magic Quadrant.

 URL članka Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka