Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE

Tvrtka Canon najavila je novo izdanje svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE s novom verzijom programske podrške 3.8. Taj bogati portfelj s 26 proizvoda i 7 linija sa svim uređajima nudi visoku sigurnost i intuitivno sučelje. Treće izdanje platforme razvijeno je za cijelu ponudu višefunkcijskih pisača i nudi nadogradnje za svaki uređaj iz spomenute linije.

Novo izdanje platforme donosi niz preventivnih mjera koje će omogućiti tvrtkama da budu korak ispred sigurnosnih ranjivosti. Najnovija generacija uređaja i dalje ima integrirane važne sigurnosne funkcije iz prethodnih izdanja. Dodatne sigurnosne značajke sada uključuju verifikaciju sustava prilikom pokretanja. Korisnici mogu sigurno otvarati programe na temelju ROT-a (Root of Trust), pouzdanog korijenskog entiteta.

“Canon je predan uvođenju inovacija u uredske tehnologije, a njegovi su najnoviji hardver i softver namijenjeni povećanju produktivnosti preko inteligentnih tijekova rada s dokumentima u najzahtjevnijim uredskim okruženjima. Naša zajednička strategija za višefunkcijske pisače povezana je s unaprjeđenjem Canonova korisničkog digitalnog uredskog ekosustava i ponudom nenadmašnog korisničkog iskustva i pristupačne podrške i usluga“, rekao je voditelj marketinga proizvoda u tvrtki Canon Europe Daniel Woodstock.

U sklopu nadogradnje napravljene su i dorade korisničkog sučelja. Tako novi glavni ekran nudi prilagodljivo sučelje koje omogućuje optimizaciju zadataka i tijekova rada. Kombinirajući funkcije s glavnog izbornika s onima s brzog izbornika i novu značajku vremenske trake, najnovija platforma omogućuje uređajima da pohranjuju ponašanje korisnika, nudeći prečace za već odrađene ili repetitivne zadatke.URL članka Canon predstavio novo izdanje platforme imageRUNNER ADVANCE