BE-terna predstavlja ERP rješenje za male i srednje velike tvrtke

BE-terna predstavlja Business Central Flying Start, moderno ERP rješenje u oblaku za upravljanje svim segmentima rada malih i srednje velikih poduzeća. Business Central Flying Start je cloud rješenje utemeljeno na Microsoftovom rješenju Dynamics 365 Business Central, nadopunjeno funkcionalnostima za lokalna tržišta. Rješenje objedinjuje sve poslovne procese tvrtke u jednom sustavu, a na tržište dolazi u 3 različita paketa funkcionalnosti - Finance, Trade i Manufacturing – koje odlikuju značajno niži troškovi implementacije i održavanja od trenutno dostupnih rješenja.

Business Central Flying Start je namijenjen malim i srednje velikim tvrtkama u svim industrijama s do 100 zaposlenih i do 15 korisnika rješenja, koje žele modernizirati svoje poslovanje bez brige o infrastrukturi te vode jednostavne poslovne procese koje podržavaju standardne out-of-the-box funkcionalnosti . Idealno je rješenje kod nedostatka pravih alata ili procesa koji će tvrtki osigurati ostvarenje ciljeva i rezultata; ograničenosti osnovnog računovodstvenog softvera ili dodatnih evidencija; problema s ručnim procesima, dupliciranjem podataka, razdvojenim sustavima; korištenja više odvojenih rješenja i alata da bi se završio proces ili zadatak; nedostatka informacija i nemogućnosti analize poslovnih podataka u izvještavanju, ili zastarjele infrastrukture i neodržavanih verzija softvera.

„Business Central Flying Start je prvo ERP rješenje na tržištu koje nudi snagu globalnog, renomiranog cloud ERP sustava po nevjerojatno niskoj cijeni - licenca je dostupna već od 69 eura mjesečno, a jednokratni trošak implementacije višestruko je niži u odnosu na slična rješenja. Ovisno o odabranom paketu funkcionalnosti, rješenje objedinjuje podršku za financije i računovodstvo, upravljanje zalihama, prodaju i nabavu te proizvodnju“, kaže Antonija Šoštarić, Sales Manager u BE-terni.

Prednosti korištenja Business Central Flying Start rješenja su brojne, a poseban je naglasak na povezivanju svih poslovnih procesa u jedan sustav. U današnje vrijeme poslovanja upravljanog podacima, važno je da korisnik ima opciju brzog pregleda cjelokupnog poslovanja, a sve važne podatke dostupne na svega nekoliko klikova mišem. Iako se radi o standardnom rješenju, dovoljno je fleksibilno i prilagodljivo da podrži sve poslovne procese, kroz povezivanje s vanjskim aplikacijama ili drugim sustavima.

„Uz Business Central Flying Start, tvrtke se konačno mogu usredotočiti na posao i odmaknuti od traženja podataka po Excel evidencijama zaliha, Word računima i ponudama te zastarjelih računovodstvenih sustava“, dodaje Antonija Šoštarić.

Uvijek na najnovijoj tehnologiji, Business Central Flying Start omogućuje tvrtkama da razvoj njihovog poslovanja ide ukorak s najboljim svjetskim praksama, uz istovremenu lokalizaciju za hrvatsko tržište i usklađenost sa svim zakonskim izmjenama. Zbog značajno nižih troškova implementacije i održavanja, te brze prilagodbe na rješenje, povrat investicije vidljiv je u puno kraćem roku no kod ostalih globalnih rješenja. Business Central Flying Start isporučuje se kao SaaS rješenje, što znači da korisnik plaća mjesečni najam licence uz instalaciju rješenja u okruženju Microsoft Azure Public Cloud. Proces prilagodbe i podrška za rad organizirani su kroz bazu znanja unutar samog rješenja, na Microsoftovim stranicama za korisnike te - najvažnije - putem BE-terna Learning portala za korisnike.

„Benefite korištenja rješenja Business Central Flying Start imaju svi – od djelatnika u operativi tvrtke, kojima omogućuje povećanje produktivnosti i jednostavnost, članova uprava, koji dobivaju ažuran uvid u sve poslovne podatke, bolje rezultate i optimizaciju, IT odjela, u kojem su uklonjene opasnosti zastarjele infrastrukture, starih i neodržavanih verzija softvera i razni sigurnosni rizici, do vlasnika, kojima donosi bolji pregled rada tvrtke u smislu optimizacije poslovanja, smanjenja poslovnih rizika, ažurnih izvještaja i analiza koje omogućuju donošenje pravih odluka u pravo vrijeme“, zaključuje Antonija Šoštarić.URL članka BE-terna predstavlja ERP rješenje za male i srednje velike tvrtke