Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera

Apple se priključio drugim kompanijama koje su u trenucima pandemije koronavirusa odlučile korisnicima darovati jeftinije ili besplatne usluge na određeno vrijeme, kako bi im olakšali boravak u izolaciji. I ne samo to, kako bi se promovirao brend ili neka od usluga u ponudi.

Pa tako jedna od najbogatijih kompanija svijeta nudi sjajnu priliku, besplatno iskušati dvije profesionalne aplikacije - Final Cut Pro X i Logic Pro X. Riječ je o softveru koji vrijedi i nekoliko stotina američkih dolara pa je iznimno korisno onima koji ga ne plaćaju isprobati što se točno nudi.

Najprije, Final Cut Pro X već je imao u ponudi besplatnih 30 dana isprobavanja onoga što nudi, ali Apple je taj period produljio na 90 dana i to nije beznačajno. Ipak, kad taj probni rok završi, za daljnje korištenje potrebno je platiti 300 dolara.

Ali, kroz 90 dana svi već itekako dobro mogu znati jesu li spremni platiti taj novac, odnosno, isplati se platiti toliko za profesionalnu aplikaciju namijenjenu editiraju video sadržaja. I to popularnu jer je jednostavna te nudi mnoštvo alata potrebnih profesionalcima i entuzijastima.

Da bi se koristila ova pogodnost, dovoljno je otići na Appleovu web stranicu (LINK: https://www.apple.com/final-cut-pro/trial/) i preuzeti Final Cut Pro X te početi svoj probni rok od 90 dana. Čak i oni koji su već u međuvremenu započeli probni rok od 30 dana mogu jednostavno preuzeti ovu novu verziju i brojat će im se 90 dana probnog roka.

Što se pak tiče Logic Pro X, prvi put dobiva besplatni probni rok. I to odmah od 90 dana, što je pohvalno. Inače, ovaj softver za editiranje video sadržaja košta 200 dolara. Samo, problem je u tome što se još ne zna kad će biti dostupan, ali zasigurno u tjednima koji dolaze.URL članka Apple omogućio 90 dana besplatnog korištenja svog profesionalnog video i audio softvera