Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM

Zoho je lansirao novu aplikaciju za skeniranje vizitki za iOS temeljenu na SaaS platformi koja omogućava korisnicima da fotografiraju vizitke i da podaci budu pohranjeni unutar Zoho CRM sustava ili kao novi kontakt. Iako ovo nije prva takva aplikacija, njezina jednostavnost korištenja bit će joj jedan od aduta na tržištu.

Cilj ovakve aplikacije bilo je automatiziranje čitavog procesa kako bi se omogućilo korisnicima da na jednostavniji način dodaju kontakte. Isto tako, podaci poslovne kartice mogu sadržavati i poveznicu na Twitter preko koje Zoho automatski preuzima fotografiju korisnikova Twitter računa i usklađuje ju s CRM sustavom.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom jest povezanost sa Zoho CRM sustavom, te mogućnost skeniranja i pohranjivanja podataka. Za sada, aplikacija skenira vizitke na engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom. Uskoro će biti dostupna i na Android uređajima.

Dodatan izazov će zasigurno biti činjenica da na tržištu postoji mnoštvo aplikacija koje rade na sličan način, a samo neki od njih su, primjerice, Evernote Hello ili CamCard. Unatoč svemu, aplikacije poput Evernotea omogućuju kompletniju uslugu svojim korisnicima s čime će se Zoho zasigurno suočavati još neko vrijeme.URL članka Aplikacija za skeniranje vizitki s integracijom u CRM