Zipato na velikim svjetskim sajmovima uz 600 tisuća kuna bespovratnih sredstava

Tri plus grupa nedavno je implementirala projekt pod nazivom “Predstavljanje proizvoda i usluga za kontrolu i automatizaciju kućanstva na međunarodnom tržištu“ vrijedan 870.000 kuna za koji su od Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobili gotovo 600.000 kuna bespovratnih sredstava.

Projekt je započeo u prosincu 2017. godine, a glavni mu je cilj bio prezentirati njihov proizvod integratorima alarma i automatizacije, izvođačima novogradnje, prodavačima potrošačke elektronike te OEM partnerima na međunarodnim sajmovima tehnoloških inovacija.

Kroz ovaj projekt Zipato se pozicionirao među vodeće svjetske brendove u industriji IoT kućne automatizacije te tako doprinijeo konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na međunarodnom tržištu. Kao rezultat prezentacije na međunarodnim sajmovima očekuju oko 493 novih partnerstva (poslovni partneri i integratori) te nove ugovore s 9 distributera koji će rezultirati povećani prihodom od prodaje od 54 milijuna kuna do 2020. godine.

Zipato se danas koristi u preko 90 zemalja u svijetu te svakodnevno procesuira preko 30 milijuna transakcija. U prethodnih nekoliko godina broj prodajnih partnera je kontinuirano rastao, prvenstveno na području EU te na području Sjeverne Amerike i Azije.URL članka Zipato na velikim svjetskim sajmovima uz 600 tisuća kuna bespovratnih sredstava