Zipato na velikim svjetskim sajmovima uz 600 tisuća kuna bespovratnih sredstava

Zipato na velikim svjetskim sajmovima uz 600 tisuća kuna bespovratnih sredstava

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Tri plus grupa nedavno je implementirala projekt pod nazivom “Predstavljanje proizvoda i usluga za kontrolu i automatizaciju kućanstva na međunarodnom tržištu“ vrijedan 870.000 kuna za koji su od Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobili gotovo 600.000 kuna bespovratnih sredstava.

Projekt je započeo u prosincu 2017. godine, a glavni mu je cilj bio prezentirati njihov proizvod integratorima alarma i automatizacije, izvođačima novogradnje, prodavačima potrošačke elektronike te OEM partnerima na međunarodnim sajmovima tehnoloških inovacija.

Kroz ovaj projekt Zipato se pozicionirao među vodeće svjetske brendove u industriji IoT kućne automatizacije te tako doprinijeo konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na međunarodnom tržištu. Kao rezultat prezentacije na međunarodnim sajmovima očekuju oko 493 novih partnerstva (poslovni partneri i integratori) te nove ugovore s 9 distributera koji će rezultirati povećani prihodom od prodaje od 54 milijuna kuna do 2020. godine.

Zipato se danas koristi u preko 90 zemalja u svijetu te svakodnevno procesuira preko 30 milijuna transakcija. U prethodnih nekoliko godina broj prodajnih partnera je kontinuirano rastao, prvenstveno na području EU te na području Sjeverne Amerike i Azije.

Još iz kategorije

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

17.11.2019. komentiraj

Prestižna analitička kuća Oxford Economics objavila je izvješće o ekonomskom utjecaju Huaweija na europsko gospodarstvo u kojem je izračunato da je u 2018. godini kompanija doprinijela ukupno sa 12,8 milijardi eura bruto društvenom proizvodu Europske unije i pridruženih zemalja poput Islanda, Norveške i Švicarske.

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

15.11.2019. komentiraj

Zašto se svi u modernim kompanijama kunu u uspješnost agilnih timova, koje su prednosti agilnog načina rada, što sve on podrazumijeva i zašto svi pričaju o tome samo su neka od pitanja kojima će se baviti panel 'The Word of the Year: Agile' koji će se u sklopu RTL-ove konferencije Digital Shapers ovog mjeseca održati u Zagrebu. O iskustvima agilnog poslovanja i njegovom utjecaju na zaposlenike i korisnike govorit će Ana Pauzar, experience management director u Hrvatskom Telekomu, Luka Gauta, fintech business development manager u CROZ-u i Krešo Žmak, director products u Infobipu.

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

14.11.2019. komentiraj

Najveći domaći telekom operator Hrvatski Telekom koji je ujedno i najveći operator  mreže javnih i privatnih punionica za električna vozila u Hrvatskoj i slovenska energetska kompanija GEN-I sklopili su ugovor o dugoročnom partnerstvu na području e-mobilnosti. Temeljem ugovora vlasnici električnih vozila iz Slovenije i Hrvatske, koji su korisnici usluge e-mobilnosti tvrtke GEN-I, imat će pristup svim punionicama za električna vozila u operativnoj nadležnosti Hrvatskog Telekoma.