Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike

Osječka IT tvrtka Spin proširila je svoj poslovni prostor u središtu Osijeka. Nakon temeljite adaptacije potkrovlja zgrade u kojoj posluju već dugi niz godina, stvorili su uvjete za dodatno povećanje broja zaposlenika.

S novih 350 četvornih metara prostora, Spin sada djeluje na više od tisuću kvadrata u najužem središtu Osijeka. Adaptacija je zbog starosti objekta, koji je izgrađen 1912. godine, te kulturne zaštite zgrade bila vrlo složena, ali je u suradnji s tvrtkama Atika projekti i Janz Design očuvana zaštićena arhitektonska vrijednost prostora dok je istovremeno iskorišten funkcionalni i arhitektonski maksimum te je prostor u potpunosti moderniziran.

Investicija je vrijedna preko dva milijuna kuna, a zahvaljujući njoj omogućeno je stvaranje prostora za 20 novih djelatnika. Adaptirano potkrovlje uključuje šest ureda, konferencijsku salu, kuhinju i prostor za okupljanje, druženje i opuštanje. Cilj nadogradnje poslovnog prostora, ističu iz tvrtke, je pružanje ugodnog okruženja koje će pozitivno utjecati na zadovoljstvo i produktivnost djelatnika i razvoj poslovanja.URL članka Spin povećao poslovni prostor i čeka nove zaposlenike