Sedam IT slavi 15. rođendan

Jedna od značajnijih hrvatskih ICT tvrtki, Sedam IT, ovih dana obilježava petnaestu obljetnicu postojanja. Od nastajanja do danas, ta je kompanija uspješno radila i rasla te je danas prepoznatljiva u Hrvatskoj i izvan granica.

“2003. s mnogo smo entuzijazma započeli razvoj vlastitih softverskih proizvoda sa željom da pružamo najkvalitetnija rješenja i usluge i stvaramo partnerske odnose s našim korisnicima. Rezimirajući prvih 15 godina našeg djelovanja vjerujemo da smo u tome uspjeli i nastavljamo dalje s istim žarom i novim idejama. Zahvaljujemo svim našim korisnicima i zaposlenicima na uspješnoj dosadašnjoj suradnji i radujemo se budućim uspjesima”, istaknuo je predsjednik Uprave te tvrtke Ante Jurišić.

Sedam IT je svoja prva softverska rješenja, među kojima su najuspješniji Sedam CRM i Sedam CC, počela razvijati s 19 zaposlenika od kojih je čak sedmero i dalje u tvrtki.

Danas zapošljavaju 120 stručnjaka i jedna su od brzorastućih tvrtki u Hrvatskoj te su dodatno prepoznati po svojim uspješnim rješenjima za kartično poslovanje i onim za zakonsko presretanje podatkovnih i govornih usluga.

Prva adresa im je bila i ostala u Zagrebu, no vremenom su se širili i otvorili nove urede u Splitu, Osijeku i Varaždinu te su danas jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki sa snažnom strategijom širenja na svjetsko tržište.URL članka Sedam IT slavi 15. rođendan