Nephos otvara ured u Beogradu

U okviru dugoročne strategije razvoja poslovanja, a s ciljem jačanja regionalne prisutnosti i suradnje s postojećim korisnicima i partnerima, Nephos otvara ured u Srbiji, a osim širenja poslovanja, otvaranje novog ureda u regiji omogućit će privlačenje talenata iz sektora, čime se osiguravaju nova radna mjesta, ali i povećava informacijsko-tehnološki kapital regije. Činom otvaranja ureda u Beogradu, Nephos nastavlja postavljati industrijske standarde, omogućavajući svojim korisnicima konstantan pristup resursima za ostvarivanje digitalnog napretka.

„Naš je posao specifičan i zahtijeva kvalitetan kadar kako na području Hrvatske tako i regije, jer se velik dio naših korisnika nalazi u inozemstvu. Otvaranje ureda u Srbiji ujedno je i logičan korak u procesu ostvarivanja dugoročne strategije širenja poslovanja jačanjem regionalne prisutnosti. Novo tržište omogućit će nam još bolju podršku postojećoj zajednici Nephosovih partnera i korisnika, ali i osigurati njezino širenje i rast. Povrh toga, ovaj potez omogućuje nam i proširenje vlastitog tima vrhunskim profesionalcima koji dijele našu strast prema tehnologiji i inovacijama“, ističe direktor ureda u Srbiji, Tomislav Tipurić.

Podsjetimo, Nephos pomaže partnerima i korisnicima usvojiti digitalnu transformaciju kao podlogu za rast i povećanje konkurentnosti na tržištu. U radu se oslanja na Cloud platforme kao što su Microsoft Azure, Microsoft/Office 365, Google Cloud Platform i Amazon Web Services te vlastiti portfelj usluga za razvoj novih poslovnih modela i rješenja s visokom dodanom vrijednošću. Nephosove usluge usmjerene su na brže ostvarivanje poslovnih ciljeva korisnika, a omogućuju im da dobiju najviše od njihovih informacijsko-tehnoloških ulaganja. Nephosovi klijenti mogu se osloniti na  znanje stručnjaka koji su u stanju razumjeti njihove strateške ciljeve kao i svjetske tehnološke trendove.URL članka Nephos otvara ured u Beogradu