Lemax potpisao ugovor s najvećom domaćom putničkom agencijom Atlas

Hrvatska IT tvrtka Lemax, o kojoj smo pisali prije nekoliko dana, nastavlja povećavati bazu klijenata. Kompanija koja se bavi proizvodnjom softvera namijenjenog turističkim agencijama i turoperatorima na globalnom tržištu, potpisala je ugovor s velikom putničkom agencijom Atlas.

S tom su agencijom ugovorili implementaciju njihovog cjelovitog rješenja, a posao integracije trebao bi biti dovršen unutar pola godine. Time će Atlasu osigurati pokrivenost svih segmenata turističkog poslovanja, omogućiti ubrzanje poslovnih procesa, dugoročne uštede, lakše praćenje krajnjih kupaca i korisnika usluga, te cjeloviti obuhvat aktivnosti putničke agencije.

„Integracija Lemaxa u Atlasu samo je prvi korak, a krajnji cilj nam je integrirati rješenje u poslovanje cijele grupacije. Ne smijemo zaboraviti kako je čovjek bio i ostao ključ uspjeha u turizmu, te će najbolje tehnološko rješenje otvoriti novi prostor za razvoj svih segmenata poslovanja“, rekao je predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe Tomislav Varga. On je dodao kako ga iznimno veseli odabir domaćeg rješenja koje pokriva sve potrebe kompanije.

„Ponosni smo što nas je Atlas odabrao kao partnera za implementaciju softverskog rješenja. Činjenica da prihodi naših korisnika diljem svijeta rastu iz godine u godinu pokazatelj je da pružamo vrhunski proizvod. Naši stručnjaci imaju prvoklasna znanja u razvoju i implementaciji, i uvjereni smo kako će poslovanje agencije Atlas s novim softverom doseći višu razinu“, izjavio je direktor Lemaxa Mate Kostovski.URL članka Lemax potpisao ugovor s najvećom domaćom putničkom agencijom Atlas