King ICT zabilježio rast prihoda iz regije

Otvarajući Dane otvorenih integracija tvrtke King iCT, koja posluje u sklopu M SAN Grupacije, direktor tvrtke Plamenko Barišić istaknuo je kako su uspjeli sačuvati radna mjesta, te da im se prihod i u prošloj godini zadržao na četiristotinjak milijuna kuna. Kako bi smanjili pritisak na domaćem tržištu gdje se osjeća pad ICT investicija King ICT se okrenuo regiji gdje i postigao rast broja projekata i prihoda čime je amortizirana situacija an domaćem tržištu.

Barišić je posebno napomenuo kako je važno da osim što su sačuvali gotovo sva radna mjesta, zaposlili su nove ljude. „Da - ima i onih koji su otišli, ali otišli su na bolje, u velike kompanije na izazovne pozicije i odgovornosti“, istaknuo je Barišić.

Što se tiče razvoja King ICT-a u posljednjih godinu dana, ali i više Barišić je istaknuo vertikalne ekspertize koje su razvijali, te posebno je istaknuo ekspertize u e-government sektoru, građevinskom setkoru, transportu i logistici, obrazovanju.URL članka King ICT zabilježio rast prihoda iz regije