Huaweijev Honor na Gamescomu predstavio novu gaming strategiju i uređaji samo za gamere

Honor, brand Huaweia, službeno je na sajmu Gamescom 2019 u Kölnu objavio svoju novu gaming strategiju. S ciljem unapređenja mobilnog gaminga putem tehnologije, e-sportova i zajedničkog razvoja, HONOR se pozicionirao kao predvodnik industrije mobilnih igara nudeći u svojim pametnim telefonima moćnu gaming tehnologiju, inovativnu opremu, planove za e-sportove i izuzetnu suradnju s programerima.

Kao brand za mlade i one koji se tako osjećaju, HONOR će svoju temeljnu gaming tehnologiju podići na novu razinu fokusirajući se na tri stupa - „Više od pametnog telefona, više od razvoja i više od gaminga“.

Tjednima nakon što je HONOR 20 PRO postao dostupan za globalnu prodaju, predstavljen je vrlo moćan uređaj za gamere. S Kirin 980 SoC-om, AI-baterijom kapaciteta 4.000 mAh, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu, uređaj je opisan kao „gaming powerhouse“ koji se jednostavno i ugodno koristi pri igranju bilo koje zahtjevne igre.

HONOR 20 PRO također krasi GPU Turbo 3.0, tehnologija za optimizaciju igara koja povećava grafiku, obradu i energetsku učinkovitost više od 30 igara. Naslovi poput Arena Valor, PUBG i drugi na HONORU 20 PRO mogu se ugodno igrati sa 60 FPS. Sustav hlađenja pametnog telefona pomoću grafena podržava dugotrajan i ugodan doživljaj, čak i nakon više sati igre.

HONOR smatra da gameri žele više od pametnog telefona kako bi održali svoje gaming navike. Početak prodaje  HONOR GamePada u zapadnoj Europi predviđa se u drugoj polovici 2019. godine. Ovaj gamerski dodatak pružit će iskustvo fizičkog upravljanja u mobilnom gamingu. HONOR GamePad ima šest tipki, povezuje se s mobilnim uređajem preko Bluetootha i nudi dodatnu bateriju od 400mAh s USB-C konektorom kako bi se vrijeme igranja dodatno produžilo. HONOR GamePad kompatibilan je sa svim igrama na tržištu koje podržavaju Bluetooth kontrolu. Konfiguracija tipaka određuje se u postavkama igara.URL članka Huaweijev Honor na Gamescomu predstavio novu gaming strategiju i uređaji samo za gamere