Combis i Eudata potpisali partnerski ugovor

Combis i Eudata potpisali partnerski ugovor

Combis je postao jedini partner u regiji talijanske tvrtke Eudata, specijalizirane za integraciju inovativnih kontakt centar rješenja i sustava za upravljanje odnosom s korisnicima. Potpisivanjem partnerskog ugovora, Combis osigurava ekskluzivitet pružanja Eudata rješenja korisnicima na području srednje i istočne Europe.

Tako je Combis u mogućnosti ponuditi cjelovita WCS (Web Contact System) kolaboracijska rješenja koja tvrtkama omogućuju komunikaciju s korisnicima putem weba, info-kioska, uređaja za video bankarstvo ili pametnih telefona kroz različite komunikacijske kanale kao što su chat, sms, fax, e-mail te video i audio konferencije.

„Iznimno smo ponosni na ostvarenje partnerskog statusa koji nam otvara niz mogućnosti da kroz prilagodbu i nadogradnju specijaliziranih i standardiziranih chat/audio/video rješenja korisnicima ponudimo izgradnju vlastitog WCS rješenja. Prednosti koje donosi posjedovanje jednog ovakvog kolaboracijskog rješenja su brojne, od usklađenosti sa sigurnosnim politikama tvrtke, preko izostanka troškova licenciranja korisnika pa do lakšeg pristupa korisnicima koji u ovom slučaju nemaju potrebu instalacije dodatnog, klijentskog dijela programa.“ – objašnjava Jasmin Baborac, stručnjak za kolaboracijska rješenja iz Combisa.

WCS rješenja najviše su prepoznata od financijskih institucija te se smatraju podlogama za virtualne poslovnice budući da omogućuju kontakt putem novih komunikacijskih kanala odnosno pristup klijentima koji se sve više okreću upotrebi novih uređaja, kao što su, između ostalog, i pametni telefoni i tableti koje mogu koristiti bilo kada bilo gdje.

„Zadaća Combisa jest biti centar izvrsnosti odnosno osigurati dodanu vrijednost Eudatinim rješenjima kroz integraciju WCS produkta s IT sustavima korisnika. Kako vrlo dobro poznajemo bankarski sektor, prilagodbom i nadogradnjom inovativnih sustava tvrtke Eudata, Combis je na najboljem putu ka kreiranju inovativnih virtualnih poslovnica budućnosti.“ – dodaje Ivan Maričević, voditelj prodaje za financijski sektor iz Combisa.

Još iz kategorije

Bolt lansirao uslugu dijeljenja e-bicikala

Bolt lansirao uslugu dijeljenja e-bicikala

02.07.2020. komentiraj

Bolt je lansirao uslugu dijeljenja električnih bicikala u Parizu, a u planu je proširenje usluge i na ostale europske gradove tijekom ove godine. Bolt je prva platforma prijevoza na zahtjev u Europi koja u jednoj aplikaciji ima u ponudi električne bicikle, električne romobile i prijevoz na zahtjev.

S&T kupio Iskratel

S&T kupio Iskratel

01.07.2020. komentiraj

Slovenski Iskratel Group, jedan od vodećih europskih ICT poslužitelja za digitalnu transformaciju u telekomunikacijama, prijevozu, javnoj sigurnosti i energetskoj industriji, postao je dio austrijske kompanije S&T AG. Riječ je o vodećem dobavljaču IT sustava, njihovih usluga i rješenja, u središnjoj i istočnoj Europi. Ta grupacija zapošljava oko 4900 ljudi i djeluje na području 32 zemlje diljem svijeta.

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

01.07.2020. komentiraj

S obzirom na to da su najpoželjniji poslodavci njemački trgovački lanci dm-drogerie markt d.o.o., MÜLLER TRGOVINA ZAGREB d.o.o. te LIDL d.o.o. ne čudi podatak da najviše ispitanika (34 posto) želi raditi u privatnoj tvrtki u stranom vlasništvu.