BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year , u konkurenciji s preko 4.400 nominiranih tvrtki iz više od 100 zemalja diljem svijeta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic svrstana je u svjetski vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primjeni naprednih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologijama.

“Ova nagrada je prije svega priznanje predanog rada i ogromne energije koju naši zaposlenici svakodnevno ulažu u proizvode i usluge koje nudimo. Iznimno sam ponosan i zahvalan cijelom timu koji je nagradu zaslužio u godini koja je zasigurno bila najizazovnija od svih do sada. Priznanje kvaliteti inovativnog rješenja Business Centar Flying Start koje smo razvili, proizvod je rada cijelog Adriatic tima. Riječ je o rješenju na kojem smo radili dugo vremena i u koje smo ugradili 20-godišnju praksu i stručnost u svim područjima, a koje je omogućilo da i manje tvrtke koje tek čeka rast mogu koristiti globalno rješenje i unaprijediti svoje poslovanje. Siguran sam da će nam ovo biti dodatni poticaj da i dalje slijedimo svoje ciljeve i snove te opravdamo poziciju jednog od najboljih Dynamics partnera u svijetu”, izjavio je tom prilikom Krešimir Mlinarić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Zagreb.

Kompanija BE-terna, najistaknutija tvrtka koja provodi poslovna rješenja, a sada i službeno vodeći Microsoft partner u regiji, nagradu je osvojila za rješenje Business Central Flying Start, predstavljeno u studenom prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unaprjeđuje rad malih i srednjih tvrtki.URL članka BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine