JUNIOR iOS / ANDROID PROGRAMER (m/ž)

GRAFIK.net d.o.o. formira  tim za projekt razvoja inovativnih aplikacija za pametne gradove. Radi se o velikim sustavima u sklopu kojih s partnerima iz IT sektora razvijamo klijente za pametne telefone s Android i iOS operativnom sustavom. Tražimo novog člana koji će se pridružiti našem timu kao junior programer.

 


 

Opis posla:

Rad na razvoju korisničkih aplikacija za pametne telefone koje će korištenjem novih tehnologija nuditi inovativna rješenja u sklopu inicijative razvoja pametnih gradova u Hrvatskoj i širem okruženju. Aktivno sudjelovanje u cijelom procesu razvoja aplikacija od istraživanja, projektiranja, implementacije, održavanja i testiranja korisničkih aplikacija, pojedinih modula i funkcionalnosti. Suradnja s arhitektima sustava i drugim razvojnim inženjerima zaduženim za pojedine aspekte projekta.

Korištena razvojna okruženja su Android studio 3.0 (java / kotlin) i Xcode 9.0 (swift), a razmišljamo i o korištenju Microsoft Xamarin platforme (C#) za cross platform razvoj u budućim fazama projekta.

Uvjeti:

  • Tražimo razvojnog inženjera koji je upoznat s osnovama razvoja Android i iOS aplikacija, a spreman je učiti, istraživati nove tehnologije i usavršavati se u njihovoj primjeni na rješavanju konkretnih zadataka u sklopu našeg projekta.
  • Poznavanje programskih jezika: Java/Kotlin, Swift, C#
  • Ako si na fakultetu radio na projektima razvoja Android i iOS aplikacija a nemaš radnog iskustva i to nam odgovara

Poželjno:

  • Poznavanje osnova Microsoft Xamarin platforme - nije nužno, ali može donijeti dodatnu prednost u odnosu na druge kandidate.

Kvalifikacije:

  • Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Magistar struke - na području informacijskih tehnologija (FER, FOI)

Jezik:

  • Engleski (napredno)

Nudimo:

  • Stimulativno radno okruženje uz stalnu edukaciju i stabilna primanja u ugodnom kolektivu
  • Ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci; fleksibilno radno vrijeme

 


 

Ponude molimo slati na adresu elektroničke pošte karijere@grafiknet.hr