U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy

Tvrtka Poslovna Inteligencija i njezini partneri osmislili su novi concept poslovne konferencije. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji jedrenja i učenja. Od 19. do 26. svibnja ove godine u dubrovačkom akvatoriju oni organiziraju Big Data Sailing Academy, tjedan dana dug seminar o Big Data sustavima.

Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju. Prvog dana naše akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big akademije. Svaki dan će započeti jedrenjem prema novoj lokaciji.

Profesionalni će skiperi usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu. Tako će sudionici imati priliku upoznati svaki kutak dubrovačkog arhipelaga. U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar.

Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, što bi trebalo pomoći sudionicima da lakše prate događaj.URL članka U svibnju kreće prva Big Data Sailing Academy