Novi Mini MBA Leadership 4.0 program

Algebra ima potpuno novi Mini MBA - riječ je o Mini MBA Leadership 4.0 programu koji polaznike priprema za vještine upravljanja i agilnog vođenja u doba digitalne transformacije.

Arsen Šolić poslovni voditelj Algebrinog MBA studija, ukratko nam je predstavio novi Mini MBA Leadership 4.0 – „Mini MBA kraća je obrazovna forma namijenena poslovnim ljudima koji u optimalnom vremenskom roku moraju steći vrlo konkretna znanja. Mi sve MBA sadržaje snažno vežemo uz digitalnu transformaciju poslovanja, pa smo tome prilagodili i svoje Mini MBA programe. Prateći tržište, trendove u obrazovanju i potrebe naših korisnika shvatili smo da se pred menadžerima danas nalaze neki potpuno novi izazovi. Upravo zato smo pokrenuli ovaj novi Mini MBA Leadership 4.0 program, idealan za sve one koji vode ili se pripremaju voditi timove u svojim organizacijama. Uspješno se nositi s prilikama i izazovima digitalnog doba, ovisi na kraju dana, kao i uvijek - o ljudima. Jer, vođenje i upravljanje danas više nije moguće bez znanja o utjecaju tehnologija na društvene i poslovne odnose, te uvida u psihologiju poslovanja!“

Ukratko, vodstvo koje shvaća poslovnu i društvenu ulogu digitalizacije nikada nije bilo važnije. Rast novih tehnologija i društvenih mreža promijenio je sve; od naših odnosa do načina na koji vodimo posao. Organizacijama zato trebaju vrhunski talenti koji mogu pratiti i prilagođavati se svijetu koji se svakodnevno mijenja. Ne primijenite li vi novu tehnologiju s razumijevanjem u svojoj organizaciji, vrlo je vjerovatno da će je iskoristiti vaša konkurencija.

Na Leadership 4.0 programu razvijaju se zato znanja i vještine potrebne za vođenje na osobnoj, timskoj i strateško - organizacijskoj razini u vrijeme 4. industrijske revolucije.

Za potrebe Mini MBA Leadership 4.0 programa angažirani su vrhunske stručnjaci i predavači  poput Miroslava Kosovića koji ima zavidno iskustvo u radu s EU agencijama i regulatornim tijelima. Izdvajamo i Anu Šimunović međunarodno certificiranu komunikacijsku edukatoricu i trenericu koja je, uz brojne druge projekte, pokrenula i jednu od prvih domaćih online edukacija za javno nastupanje i poslovne prezentacije. Tu je, između ostalih, i Aleksandra Veselinović pridružena članica cijenjenog NeuroLeadership instituta, redoviti predavač na nekoliko MBA programa i poslovni trener na WIFI International Training Institute u Beču.URL članka Novi Mini MBA Leadership 4.0 program