KOMENTAR: Proslavljamo prvih šest godina

Ponedjeljak kao i svaki drugi, baš kao i danas. Za nas tada jako malu ekipu portala ICTbusiness.info bio je iznimno napet jer točno u 8 sati otvorili smo portal za naše čitatelje. I tako već šest godina svaki dan, bez prestanka bavimo se najzanimljivijim vijestima iz ICT svijeta. Koji se u ovih šest godina jako promijenio. O tehnologijama o kojima se samo govorilo na sajmovima došli smo do njihove primjene, a o onome o čemu se sad govori za par godina ćemo gledati i prve primjene. I tako u krug. Vječni krug života.

U ovih šest godina za nas se u ICTbusiness.info dogodilo mnogo toga, ideje su se rađale, ljudi su se rađali, neki nažalost i umirali kao Željko Keserović Kes koji je oblikovao ICTbusiness TV emisiju i koja je postala sastavni dio našeg malog medijskog projekta. Još kednom hvala ti Kes na svakoj pomoći jer bez tebe ovo što danas radim zajedno s ekipom ne bi bilo isto. A ti će zauvijek ostati dio naše ekipe.

U ovih šest godina pridodali smo još i portal na engleskom ICTbusiness.biz i gamerski portal Gameperspectives.hr. Odvojili smo i produkcijski dio u poseban odjel Tomich Productions. Puno je tu u šest godina bilo izazova, no još uvijek na sve gledam kao na maleno dijete koje treba pomoć, pa tek nam je šest godina. Iza cijelog projekta stoji ekipa s dugogodišnjim znanjem u različitim sferama medijske industrije.

Međutim ovih šest godina nije bilo nimalo lako no brojke same puno govore. Više od milijun prijeđenih kilometara svim vrstama prijevoznih sredstava na barem 4 kontinenta, dvjestotinjak velikih konferencija i sajmova, mnoštvo manjih. U ovom trenutku 111 TV emisija, snimljenog materijala oko 89 TB.

I to sve zbog vas naši dragi čitatelji i gledatelji. Bit ćemo otvoreni i zbog nas, jer još uvijek uživamo u poslu iako je naporan i stresan, prepun problema i izazova. Čak niti sada nakon 6 godina portala nema opuštanja, dok ovo pišem s gotovom istom razinom stresa kao i prije šest godina mailovi stalno dolaze, iako je ponedjeljak rano ujutro. ICT ne spava, u svijetu se stalno nešto događa, nema vremena za odmor.

Već se rađaju nove ideje i vizije, ali nakon CES-a u Las Vegasu koji je bio početkom siječnja i gdje smo bili, već pet godina zaredom, sada je pred vratima Mobile World Congress u Barceloni krajem veljače gdje također idemo. Kalendar je popunjen, novi poslovi su pred vratima i što reći nakon prvih šest godina. Iznimno zadovoljni, ponosni na ostvareno.URL članka KOMENTAR: Proslavljamo prvih šest godina