Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava

Katalog proizvoda malih i obiteljskih proizvođača moguće je pronaći na novoj Facebook grupi koja omogućuje dostavu hrane na kućni prag uz poštivanje svih mjera stožera i zaštite u krizi izazvanoj korona virusom.

„Svaki ćemo vam dan trajanja karantene pokazati što se može naručiti kroz objave na Facebooku i dnevno osvježeni katalog u obliku Excel tablice. Paket stiže na vašu adresu najkasnije prekosutra. Nazvat ćemo vas i neposredno prije dostave, za svaki slučaj, iako znamo da ste doma“, ističu iz inicijative Zdravo za gotovo dostava.

Nadalje napominju kako su svjesni da je period karantene koji slijedi kritičan i žele dati svoj doprinos, a to je olakšati Zagrepčanima minimiziranje kontakata i omogućiti najsigurniju nabavu domaćih namirnica i proizvoda. Ujedno želimo pomoći spasiti desetke proizvodnih radnih mjesta u trenutku kada su restorani i tržnice zatvoreni, pojašnjavaju iz Zdravo za gotovo dostave.

„Nemamo sve proizvode koje ste navikli kupovati, ali imamo sve najtraženije artikle članova naše neformalne udruge, u kojoj su Mini mljekara Veronika, Zdravo za gotovo rajčice, Velis jabuke, Agropošta sirupi, Meso Bermes, kruh iz Korice, Soyarnica s veganskim proizvodima, Aurelia tjestenine, a možete naručiti i svježe voće i povrće pa čak i Kraševu Domaćicu“, ističu iz inicijative.

Uz sve to ističu kako će se brinuti o narudžbi, a još i više o dezinfekciji i sterilnosti skladišta, vozila i zaštitnoj opremi dostavljača.URL članka Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava