Nova Opera 60 dolazi s Web 3 podrškom i Crypto Walletom

Opera je predstavila internetski preglednik Opera 60, kodnog imena Reborn 3 i pojasnila koji noviteti dolaze s njime. Naravno, ljudi koji stoje iza njega uvjereni su da je riječ o nečem čime će korisnici biti iznimno zadovoljni s obzirom na poboljšanja, mogućnosti i standarde koji vrijede za Operu otkako postoji na konkurentnom tržištu.

No, ono najzanimljivije svakako jest Web 3 podrška, kao i Crypto Wallet za sve entuzijaste vezane uz kriptovalute. Samim time, Opera postaje prvi internetski preglednik s Web 3 podrškom za stolna računala, a uz Crypto Wallet korisnici dobivaju blockchain standarde unutar internetskog preglednika, što im olakšava rad s kriptovalutama u svakom smislu.

Ukratko, to i jest Web 3, blockchain standardi unutar internetskog preglednika. U kombinaciji s VPN i adblockerom, nudi kontrolu "digitalnog života" svakom korisniku i u Operi su na tako nešto više nego ponosni.

"Ovdje u Operi svakom korisniku želimo omogućiti kvalitetnije korištenje interneta, kao i povećanu privatnost i zaštitu. Sve ovo će našim vjernim korisnicima, kao i onima koji će nam se okrenuti po prvi put, ponuditi iskustvo kakvo ni na jednom drugom internetskom pregledniku ne mogu dobiti. A tako nešto svakako će cijeniti", naglasili su u Operi.

Osim tehničkih detalja koje će korisnici vezani uz kriptovalute dobiti s Reborn 3 ili Operom 60, dolazi svježiji dizajn, a s njim i mogućnost odabira dvije teme - svjetle i tamne. Time je Opera krenula u smjeru kao konkurenti i to je ono što je trebalo za nametnuti se kvalitetnije u iznimnoj konkurenciji koja vlada na tržištu.

Naravno, Opera se ne može nositi s Chromeom, ali može pridobiti Edge i Internet Explorer korisnike, kao i one koji su vezani uz Firefox. Uz konstantne inovacije i poboljšanja, to je itekako moguće. Kao što je moguće i pridobiti pokojeg Chrome korisnika, željnog povećane privatnosti i kontrole...URL članka Nova Opera 60 dolazi s Web 3 podrškom i Crypto Walletom