Native studio 24sata u Berlinu osvojio 12 nagrada

Žiri Native Advertising Instituta prošlog je tjedna u Berlinu dodijelio čak 12 nagrada za 24sata te nagradu za brand godine klijentu LELO. Time je native studio 24sata nadmašio svjetske gigante poput CNN-a, New York Timesa, Washington Posta i Boston Globea.

"Ponosan sam što smo uspjeli i ove godine odnijeti zavidan broj zlata s obzirom na konkurenciju. Dokazali smo sebi da smo pronašli pravi način da sa svojim originalnim serijalima i kvalitetnim sadržajem u suradnji s klijentima ostvarujemo spektakularne rezultate. I dalje ćemo postavljati nove standarde u native i video produkciji", izjavio je voditelj video odjela i izvršni urednik 24sata Matej Lončarić.

Vrijedi istaknuti kako je 24sata i drugu godinu u nizu ušao u finale natjecanja u kategoriji najboljeg svjetskog native studija s manje od 20 zaposlenika. Nakon prošlogodišnje bronce, osvojili su srebro u toj kategoriji, što je još jedna potvrda kvalitete njihova rada. Osim 12 nagrada za 24sata, posebnu nagradu osvojio je i klijent 24sata, LELO, za ukupno najnagrađivaniju kampanju ove godine (Let’s talk about sex), kojom su uspjeli pobijediti i veliki video servis Netflix te poznati lanac MediaMarkt.

Native Advertising Institute treći put dodijelio je nagrade za najbolje native oglašavanje, a njihov cilj je istaknuti i nagraditi najbolje primjere oglašavanja iz cijelog svijeta. Nagrade su podijeljene u čak 30 različitih kategorija. U stručnom žiriju sjedili su najbolji svjetski eksperti za marketing i native oglašavanje. Čak tri medalje, odnosno dva zlata i srebro, osvojio je JoomBoosov YouTube serijal “Konačni obračun”.URL članka Native studio 24sata u Berlinu osvojio 12 nagrada