Kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije

Internetski preglednici podsjećaju na moderne automobile i sve više počinju izgledati kao oni, što znači da ako se žele izdići iznad konkurencije, moraju nuditi nešto novo. Opera čini upravo to pa je uz sve novitete kroz posljednje dvije godine uvela na Android verziji podršku za teme, ali i kripto plaćanja.

Ukoliko je nekome dosadno imati standardne bijele i crne teme, Opera je pravi izbor sa svojom paletom boja, koje dolaze s Opera 54 za Android mobilni operativni sustav. Ujedno, s bojama su i animacije brže te "lakše" pa je mobilnim korisnicima samo iskustvo korištenja Opere još bolje.

Posebno onima koji su angažirani na području kriptovaluta jer kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije, što samo dodatno poboljšava uslugu vezanu za kriptovalute koja postoji otprije na ovom internetskom pregledniku čiji je cilj nametnuti se originalnosti i inovacijama. Dakle, korisnici više ne moraju napuštati browser i obavljati transakcije kroz druge platforme jer postoji podrška za TRX i TRON DAapps.

Ovaj internetski preglednik može se preuzeti na Google Play Store ili kroz APK Mirror.

Iznimno zanimljivo, u svakom slučaju, posebno jer treba vidjeti što sve Opera dalje planira. Prisjetimo se samo gaming verzije tog browsera. Riječ je o Opera GX iz srpnja ove godine, koja nudi mogućnost podešavanja koliko resursa troši računalo u trenucima kad se "podigne" Opera GX, tako da što više ide na nju, a ne da se troši "uokolo". Time se surfanje uvelike olakšava jer jasno je svima koji su ikad igrali video igre na računalima, što se zna dogoditi u trenucima kad bi se "spustio prozor" i pokušalo surfati. Ili, kad bi ostao uključen internetski preglednik.

Također, osim mogućnosti preusmjeravanje resursa koje nudi GX Control na Opera GX, ovaj browser dolazi s integracijom za Twtich platformu, što znači da se korisnici mogu jednostavno prijaviti na svoj Twitch korisnički račun. Dosad to nije bila mogućnost, iako je Opera nudila mogućnosti prijave na WhatsApp, Facebook Messenger, VK i Telegram.

Palac gore za Operu, u svakom slučaju!URL članka Kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije