HT malim i srednjim poduzetnicima nudi usluge oglašavanja na Internetu

Hrvatski Telekom kontinuirano traži načine kako svojim korisnicima u privatnom i poslovnom segmentu olakšati poslovanje, tvrde iz najjačeg domaćeg telekom operatora i dodaju kako su stoga i napravili novu ponudu za poslovne korisnike počiva na cjelovitoj usluzi oglašavanja na internetu i uključuje oglašavanje na Googleu i Facebooku, konzultacije sa stručnjacima, upravljanje kampanjama i analizu rezultata kampanja.

Ponuda je nastala temeljem interesa i želja malih i srednjih poduzetnika među kojima je provedeno istraživanje čiji rezultati pokazuju kako je investiranje u oglašavanje na internetu na vrhu popisa, tvrde u HT-u.

„Zahvaljujući tehnologiji, prilike na tržištu uvelike su se promijenile i nikada nije bilo lakše dosegnuti nove korisnike. Želimo povezati male i srednje poduzetnike s prilikama koje im nudi oglašavanje na internetu i na taj im način omogućiti uspješnije poslovanje“, objašnjava Jerko Dumanić, direktor Sektora za marketing poslovnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Na današnjem vrlo konkurentnom tržištu bez granica i uz vrlo jaku i aktivnu konkurenciju, malim tvrtkama je teško postići da ih potencijalni korisnici prepoznaju te je zato oglašavanje na internetu odličan način za učinkovitu i atraktivnu vidljivost na tržištu, ističu dalje u HT-u.

„Malim i srednjim kompanijama pružamo digitalne alate za oglašavanje kako bi povećali svoju konkurentnost i osnažili ih da otvore nove mogućnosti rasta. Uz potpunu uslugu oglašavanja na internetu, koja uključuje Google i FB oglašavanje uz upravljanje kampanjama, edukaciju i savjetovanje, naši poduzetnici imaju priliku iskoristiti vrstu i kvalitetu usluge koja je obično rezervirana samo za velike igrače“, pojašnjavaju u HT-u.

Iz ovog telekoma najavljuju kako će u sklopu kampanje poduzetnicima nuditi i dodatnu vrijednost, cjelodnevne radionice u četiri hrvatska grada – Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu, na kojima će ih educirati o tome što praktično znači digitalizacija poslovanja, pružiti im temeljna znanja i preporuke za oglašavanje na internetu te im omogućiti interaktivne radionice s temama o oglašavanju na internetu po njihovom izboru.

Prva u nizu radionica ( /cms/Hrvatski%20Telekom%20uslugama%20oglašavanja%20na%20internetu%20olakšava%20poslovanje%20malim%20i%20srednjim%20poduzetnicima ) održat će se 12. studenog u Rijeci, a tjedan dana kasnije 19. studenog u Splitu. Osijek je na redu 28. studenog, a Zagreb 9. prosinca.URL članka HT malim i srednjim poduzetnicima nudi usluge oglašavanja na Internetu