Google preživio pad Gmaila

Jedan od najpopularnijih servisa za besplatan mail na internetu, usluga u oblaku poznata pod imenom Gmail internetskog diva Googla prošlog je tjedna doćio određene problem s pristupom usluzi, no polako se sve vraća na staro potvrdili su iz Googla.

Ovo nije prvi takav slučaj za Google, ali niti za druge slične servise kao što je primjerice Yahoo koji je sa svojom uslugom elektroničke pošte također imao određenih problema koji su se pojavili prije otprilike mjesec dana. Iako je Yahoo tada isticao kao je riječ bilo o velikim poteškoćama, iz Googlea ovog puta ističu kako kod njih prevelikih problema nije bilo.

obzirom na veliki broj korisnika besplatnih e-mail servisa na internetu, te načina kako ih kompanije koriste kako bi targetirale oglasno marketinškim kampanja svaki i najmanji propust ili nedostupnost usluge i za Google, Yahoo i druge koji nisu slične usluge predstavlja velike probleme, stoga je brzina reakcije na korisničke prigovore iznimno važna, a to se pokazalo u oba ova posljednja slučaja.URL članka Google preživio pad Gmaila