Google Chrome nadogradnja za Android, dostupna sinkronizacija lozinki

Nova nadogradnja za Google Android Chrome preglednik puštena je danas, a nadogradnja sa sobom donosi neke nove mogućnosti sinkronizacije i ispravke grešaka. Nadogradnja također uključuje poboljšane performanse pomicanja, bolji pinch-to-zoom odziv te su dodane HTML5 značajke.

Od novih sinkronizacijskih mogućnosti, nadogradnja sadrži sinkronizaciju lozinki i auto-popunjavanja (eng. autofill), koje će omogućiti korisnicima da sinkroniziraju bilo koji uređaj sa svojim Google računom, mogućnosti koja je prethodno bila uključena samo u beta verziji aplikacije. Mobilni korisnici Chromea sada će biti u mogućnosti pristupiti pohranjenim lozinkama i informacijama o surfanju pohranjenim u pregledniku Chrome te obrnuto.

Ako do sada niste primili obavijest o dostupnosti ove nadogradnje na vašem Android telefonu, provjerite svoj ​​uređaj za ažuriranje informacija ili novu verziju preuzmite iz Google Play trgovine za Android.URL članka Google Chrome nadogradnja za Android, dostupna sinkronizacija lozinki