Diners ProFile među najpopularnijima na hrvatskom Apple Storeu

Prema najnovijim dostupnim statistikama, aplikacija za kontrolu potrošnje u razdoblju od 24.3. do 2.4. Diners ProFile u kategoriji financijskih aplikacija na hrvatskom je Apple Storeu jedna od najpopularnijih, zazuzevši prvi mojestu sa evidentiranih 448 preuzimanja.

Otkako je uvedena za iOS uređaje u listopadu 2011. do sada, preuzeta je oko 4.400 puta, dok je od početka godine evidentirano 890 preuzimanja, čime je broj korisnika porastao za skoro 26 posto. Uz aplikaciju za iOS uređaje, dostupna je i internetska aplikacija unutar ECC-ovih on-line usluga. Obje aplikacije su besplatne, a ukupno je na njih registrirano više od 56.500 korisnika.

Diners Profile je aplikacija kartične kuće Erste Card Club koja omogućuje jednostavan i razumljiv pregled svakodnevne potrošnje, pri čemu za njezino korištenje nije potrebno informatičko i financijsko predznanje. Naime, od korisnika se ne zahtjeva nikakvo upisivanje, jer se svi podaci nalaze u bazi i sami se učitavaju.

Korisnik 24/7 može saznati svoje troškove i njihovu strukturu po različitim kategorijama i potkategorijama. Tako može pratiti koliko je u razdoblju od mjesec dana do unatrag 24 mjeseca, potrošio na hranu, telefon, gorivo, odjeću, režije i td., kao i saznati koliki je prosječan iznos kupnje u svakoj kategoriji. Redovitim korištenjem, aplikacija mu pomaže da osvijesti svoje navike i počne savjesno trošiti.URL članka Diners ProFile među najpopularnijima na hrvatskom Apple Storeu