ICTbusiness TV: Huawei odgovara na zahtjeve korisnika

Kako bismo vam dočarali atmosferu sajma IFA u Berlinu donosimo vam kratki video s velike i jako dobro posjećene konferencije za medije i partnere Huaweija koji ju je iskoristio kako bi pokazao svoj novi pametni telefon Mate S.

U Huaweiju se naravno hvale kako je riječ o pametnom telefonu iznimnog dizajna, koji ima vrlo tanko kućište od svega 2,65 milimetara. Mora se priznati kako nije riječ o debljini cijelog telefona, nego samo njegovih vanjskih rubova.

Mate S ima novu generaciju čitača otiska prsta koja se sada koristi i za slajdanje, na primjer fotografija u galeriji, a služi i za sve one koji obožavaju „sebiće“ i to samo s dodirom na senzor otiska prsta.

Isprobali smo taj novi Mate S koji ima zaslon 5,5 inča s uz 401 ppi, u Full HD rezoluciji uz kontrast je 1,8 milijuna :1. Kako bi ga zaštitili Huawei koristi Gorilla staklo četvrte generacije. Nova Huawei uzdanica ima 13 megapiksela s 4-kolornim RGBW senzorom slike, uz dobru stabilizaciju slike i mogućnost snimanja u uvjetima slabije vidljivosti.

 

 

 URL članka ICTbusiness TV: Huawei odgovara na zahtjeve korisnika