XPG predstavio miš za igrače ALPHA

XPG se odlučio na predstavljanje novog gamerskog miša ALPHA.  Kao dobitnik nagrade za dizajn Red Dot za 2022. godinu, ovaj je miš ergonomski oblikovan, opremljen energetski učinkovitim senzorom PAW-3335 i vrhunskim sklopkama marke OMRON koje osiguravaju udobnost pri korištenju i izvrsne performanse.

„Miš za igranje ALPHA odlikuju jednostavan i elegantan oblik i ugodno prianjanje uz ruku koji odražavaju XPG-ov jezik industrijskog dizajna pod imenom Exoskeleton. Tom dizajnerskom filozofijom naglašava se ravnoteža između oblika i funkcije, s fokusom na ergonomiju. Proučavanjem podataka iz velike skupine različitih korisnika koji su upotrebljavali XPG-ovu aplikaciju za skeniranje ruke pogonjenu umjetnom inteligencijom, XPG je bio u mogućnosti odrediti optimalan oblik miša. Tako je, primjerice, ukupna širina miša izvedena iz prosjeka mjerenja prstiju provedenih radi oblikovanja uređaja s idealnom veličinom hvata“, tvrde u kompaniji.

XPG ALPHA impresivan je i iznutra, vole se pohvaliti i dodaju da je opremljen energetski učinkovitim Pixartovim senzorom visokih performansi PAW-3335 i može ga se podesiti u rasponu tpi-ja od 100 do 16 000, što odgovara preduvjetima svih vrsta igara. Osim toga, trokutasti gumb na vrhu miša može se programirati, čime se ostvaruje velika fleksibilnost u povezivanju sa softverom XPG PRIME.

„XPG ALPHA proizveden je tako da bude dugotrajan, a to mu omogućuju vrhunske sklopke marke OMRON, koje mogu trajati i do 60 milijuna klikova. Među njegovim su načinima povezivanja bežično povezivanje od 2,4 GHz niske latencije, zaseban privjesak za igranje ili standardna izravna Bluetooth veza za svestranost i produktivnost, a baterija mu može trajati i do 60 sati  čak i kada se koristi LED osvjetljenje“, tvrde u kompaniji.

RGB osvjetljenje na mišu ALPHA raspršuje suptilno i elegantno svjetlo putem tri određene i međusobno neovisne zone. Postavke osvjetljenja mogu se pohraniti pomoću tri prilagodljiva hardverska profila ili pomoću softvera XPG PRIME.

XPG ALPHA miš je za igranje koji se može softverski programirati i čiji se gumbi, postavke tpi-ja i RGB svjetlosni efekti mogu mijenjati te prilagoditi potrebama svakog korisnika. Podesivi gumbi, njihovo dodjeljivanje i postavke makronaredbi mogu se programirati i spremiti na korisničke profile te se tako bez prepreka prebacivati na različite PC-jeve.URL članka XPG predstavio miš za igrače ALPHA