Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015

Proizvođač luksuznih satova, Tag Heuer, namjerava izbaciti svoj prvi pametni sat na CES-u sljedeće godine. U Las Vegasu bi trebali vidjeti što nam je to lijepoga Tag Heuer priredio, a prvi izvori napominju kako će sat raditi na Intel procesoru.

Što se softvera tiče, još nema nikakvih informacija. U vezi izgleda pojavile su se informacije kako će sat biti tradicionalnog i elegantnog looka, a imati će i neke osnovne pametne funkcije - mjerenje broja koraka i trošenje kalorija. Tag Heuer smartwatch trebao bi imati kožni remen i analognu dial opciju.

Inače, posljednjih nekoliko mjeseci Tag Heuer je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo i prijezir prema Apple Watchu. Tvrde kao da ih je dizajnirao student brucoš, a ne ozbiljan stručnjak. Direktor Tag Heuera, Stephane Linder, izjavio je pak kako nije impresioniran Samsungovim, Sonyjevim, Qualcomm i Pebble dizajnom.

"Ti satovi izgledaju jeftino i plastično. To je užasan dizajn. Pametni telefon je sjajna stvar, ali u smislu dizajna on sada izgleda kao jeftino ručno računalo.", oštar je bio Stephane Linder. Možemo samo zaključiti kako nakon ovakvih primjedbi očekujemo visoku kvalitetu za Tag Heuer smartwatch.URL članka Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015