Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015

Sony je najavio kako se baca na gaming poslovanje, a prilično je razočaran prodajom svojim pametnih telefona. Nekako nam se čini da je posao oko pametnih telefona usporen i kako se Sony ne trudi nešto previše, a prve informacije o Z4 modelima nam to i dokazuju.

Prema najnovijim izvorima, Sony bi trebao Z4 i Z4 Ultra modele predstaviti na CES-u u siječnju sljedeće godine, a prve karakteristike odaju kako neće biti ništa od impresivnih najava kojima nas je Sony obasipao.

Xperia Z4 bi trebala imati 5,4-inčni HD Quad zaslon, Qualcomm Snapdragon procesor 805, 4 GB RAM-a, 3420 mAh bateriju, 20,7-megapikselnu stražnju kameru, 4,8-megapikselnu prednju kameru i Android 5.0 Lollipop. U listopadu su glasine i detalji o Z4 modelu bili puno impresivniji. Što se tiče Z4 Ultra, sve će biti identično, osim što će kamera biti niže razlučivosti kamera (16-megapiksela) te će zaslon biti 5,9-inčni.

Možda je zavladala neka rezigniranost u Sonyju u vezi pametnih telefona te su vidjeli kako je najbolje se okrenuti onime što im donosi najveći profit. A sve ostalo će odraditi tek „reda radi“. Možda nas Sony i iznenadi na CES-u. Nikada se ne zna, nemojmo prerano otpisati Sony.URL članka Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015