Sljedeće godine 4,7-inčni iPhone 8 dolazi s velikim iznenađenjem

Apple će objaviti tri nova iPhone 8 modela iduće godine, navode izvješća. Novi modeli će uključivati ​​flagship telefon koji ima OLED zaslon, a očekuju se i dvije LCD verzije. LCD iPhone će doći u 4,7-inčnim i 5,5-inčnim verzijama, dok bi OLED model mogao biti 5,1-inčni ili 5,2-inčni.

Appleovi 2017 iPhone uređaji trebali bi imati dizajn u obliku stakla (bez tipki) što znači da će 4,7-inčni iPhone 8 biti manji od svojih prethodnika. Analitičar Ming-Chi Kou mišljenja je kako bi 4,7-inčni iPhone 8 mogao postati mid-range ili low-end iPhone za Apple.

To znači kako će manji iPhone 8 imati i nižu cijenu što je svakako lijepo iznenađenje za Apple fanove. 5,5-inčni iPhone 8 i dalje će biti skuplji od 4,7-inčne verzije, ali vjerojatno jeftiniji od OLED iPhone 8.

Ming-Chi Kou tvrdi kako će Apple prodati 90 milijuna do 110 milijuna novih iPhonea u 2017. Osim staklenog dizajna najavljuje se i bežično punjenje što će svakako biti velika prednost za Apple pametne telefone na smartphone tržištu.URL članka Sljedeće godine 4,7-inčni iPhone 8 dolazi s velikim iznenađenjem